O parte din Corul Operei Nationale va performa sub bagheta dirijorala a Ozanei Barabancea, intr-un moment surpriza ce va fi pus in scena in cadrul spectacolului “Ozana Barabancea And Friends”, programat pe 30 mai, la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti.

    De altfel, Ozana a marturisit recent ca muzica de opera este cea mai draga sufletului ei: „De la 14 ani de cand am descoperit Opera tot acolo sunt.

    Chit ca am avut, pe ici pe colo, tot felul de colaborari, tot felul de proiecte adiacente, marea mea dragoste este Opera” a declarat Ozanain cadrul emisiunii Agentul VIP din 18 mai 2016. Ozana Barabancea finalizeaza alaturi de echipa sa de prieteni si colaboratori ultimele detalii ale spectacolul din 30 mai.

    Alaturi de o parte din Corul Operei, pe scena vor mai urca, pentru momente speciale, Liviu Teodorescu, Florin Ristei, Anca Sigartau, dar si fiica si fiul Ozanei.

   In programul serii veti regasi acorduri selecte de jazz, balade rascolitoare, secvente pop-rock pline de ritm, dar si momente lirice care fac sa vibreze cea mai sensibila coarda a sufletului.

   Potrivit Ozanei Barabancea evenimentul “e un concert cu oameni dragi, pentru oameni calzi cum e publicul Teatrului National din Bucuresti.”

   Asadar sunteti asteptati cu versuri fara varsta si refrene de ieri si de azi, sa ii insotiti pe protagonistii spectacolului, intr-o poveste irepetabila.

   Amfitrionul spectacolului este Ion Caramitru.

   Pentru evenimentul OZANA BARABANCEA & Friends din 30 mai biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului National si online pe mystage.ro, startickets.ro, bilete.ro, blt.ro, ticketnet.ro, ticketstore.ro si bilet.ro.

About Post Author

Lasă un răspuns