Un nou film "Godzilla", in regia lui Drew Pearce, coautorul peliculei "Iron Man 3", urmeaza sa fie lansat pe marile ecrane pe 16 mai 2014.Aceasta ar fi a doua mare incercare a Hollywood-ului de a oferi publicului o noua versiune a celebrului film.

Cele cateva secvente din noul "Godzilla" proiectate in avanpremiera la conventia Comic Con din iulie si posterul retro de inspiratie japoneza ce a servit ca teaser au creat pana in prezent o impresie favorabila publicului si presei, incredintati acum de posibilitatea unei relansari cinematografice de succes a personajului, asa cum a fost descrisa ea de Legendary Pictures. "Godzilla" va readuce celebrul personaj la esenta sa epica prin intermediul unei pelicule de actiune intunecate, pertinente", se mentioneaza in comunicatul de presa al studiourilor Warner Bros.

Potrivit publicatiei Variety, compania Warner Bros. i-a cerut lui Pearce sa faca "o revizuire" a scenariului lui David Callahan, coscenarist, alaturi de Sylvester Stallone, al filmului "Eroi de sacrificiu/ Expendables". Acest proces de revizuire nu va dura mai mult de o luna.

 

Cititi mai multe pe : http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/233826/o-noua-versiune-a-filmului-godzilla-urmeaza-sa-apara-in-2014.html

Sursa : http://www.9am.ro

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns