O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat, marţi dimineaţă, în afara localităţii vrâncene Bilieşti, şoferul pierzându-şi viaţa, potrivit pompierilor la ora transmiterii acestei ştiri existând riscul producerii unui incendiu în zonă.Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Cristina Duţă, accidentul s-a petrecut în afara localităţii Bilieşti, pe un drum judeţean.

Din primele informaţii, o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat, iar şoferul a fost prins sub cabină şi a murit pe loc, deocamdată nefiind stabilite împrejurările în care a avut loc accidentul.

  Conform lui Duţă, la ora actuală există riscul producerii unui incendiu, astfel că maşinile au fost îndepărtate din zonă, iar perimetrul este izolat de forţele de intervenţie.

Cisterna răsturnată pe DJ 204 aparţine unei firme din Bacău, iar motorina urma să ajungă în Vrancea

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Cristina Duţă, firma căreia îi aparţine transportul care s-a răsturnat în afara localităţii vrâncene Bilieşti este din Bacău.

După accident, autorităţile din Vrancea au luat legătura cu societatea respectivă pentru a trimite în zona accidentului o altă cisternă cu care să se transvazeze motorina din cisterna răsturnată pe marginea şoselei.

 

Cititi mai mult pe : http://www.mediafax.ro/social/o-cisterna-incarcata-cu-motorina-s-a-rasturnat-in-judetul-vrancea-exista-risc-de-incendiu-10180591

Sursa : http://www.mediafax.ro

 

Lasă un răspuns