Cu doua saptamani pana la concertul Queen + Adam Lambert, biletele pentru Gazon B sunt epuizate complet.

    Biletele din categoria IV, in valoare de 126 de lei, au fost cele mai dorite de fanii legendarei trupe, fiind vandute in totalitate.

    Cei care nu vor sa rateze ceea ce se anunta a fi show-ul anului 2016 in Romania mai au la dispozitie bilete la urmatoarele categorii de pret:

535,50 de lei in Tribuna,

310,50 de lei in Golden Circle si

220,50 de lei in Gazon A,

    preturi la care se adauga comisionul de ticketing.

     Concertul va avea loc pe 21 iunie, in Piata Constitutiei din Bucuresti si reprezinta primul show al trupei Queen in tara noastra.

     Queen si Adam Lambert au cantat pentru prima data in aceasta formula in 2009, sustinand impreuna de atunci numeroase show-uri sold-out in Statele Unite, America de Sud si Europa.

     Celebrele compozitii Queen si interpretarea efervescenta a lui Adam Lambert, alaturi de veteranii Brian May si Roger Taylor, au devenit asadar o combinatie de succes, Queen + Adam Lambert fiind astazi una dintre cele mai aclamate formule de pe scena internationala a muzicii live.

     Presa de specialitate lauda indelung demersul, in timp ce fanii de pretutindeni savureaza cu bucurie si entuziasm fiecare concert care le readuce aproape muzica preferata.

     Biletele pentru Queen + Adam Lambert pot fi achizitionate atat online, de pe www.eventim.ro, cat si din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV.

About Post Author

Lasă un răspuns