ABBA Tribute Band REVIVAL™, votata in unanimitate de Asociatia Agentilor Muzicali britanici drept cea mai buna formatie tribut Abba din Marea Britanie pentru al doilea an consecutiv, concerteaza din nou in Romania, la Hard Rock Cafe, in data 03 februarie 2017, de la orele 22:30.

    Publicul roman asteapta cu nerabdare reintalnirea cu muzica Abba, una dintre categoriile de bilete fiind deja epuizata. Nu ai avut sansa sa vezi un concert ABBA?

    Acum ai ocazia sa vezi intr-un spectacol magnific cea mai buna trupa tribut ABBA din Marea Britanie.

    Vino sa asculti piesele celebre care au facut din ABBA cea mai buna formatie pop din lume in anii ’70-’80: “Mamma Mia”, “Fernando”, “The Winner Takes It All”, “Chiquitita”, “Waterloo”, “S.O.S”, “Knowing Me Knowing You”, “Take A Chance”, “Dancing Queen” si multe altele.

    In urma succesului major si a interesului publicului roman, ABBA Tribute Band REVIVAL™ revine pe scena Hard Rock Café.

    Show-ul REVIVAL™ ABBA s-a dovedit a fi un succes rasunator atat in Marea Bitanie cat si in restul lumii, uimind publicul european dar si pe cel din Orientul Mijlociu iar publicul roman nu a facut exceptie, primul concert al formatiei fiind sold-out.

    Pentru acest eveniment au fost puse in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

VIP : loc in fata scenei si poza cu formatia – 120 lei (SOLD OUT)

Categoria 1 : loc in fata scenei- 90 lei

Categoria 2 : loc la masa – 70 lei

Categoria 3: loc in picioare – 40 lei

    Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro, iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-tribut-abba-26973/), in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si la Hard Rock Café.

Pentru mai multe informatii intrati pe: www.kompasevents.ro si

www.facebook.com/kompasevents

Partener media: Magic FM

Prezentare trupa: 

 
About Post Author

Lasă un răspuns