Tatăl celei mai tinere victime a atentatului de la cinematograful Aurora din Colorado a povestit cum era fiica sa, în vârstă de numai 6 ani, şi a rememorat momentele plăcute petrecute alături de aceasta.
 Veronica Moser-Sullivan, în vârstă de numai 6 ani, s-a aflat printre cele 12 persoane omorâte de James Holmes în atentatul de la cinematograful Aurora, informează thesun.co.uk.

Tatăl său, Ian Sullivan (26 de ani), a primit devastat vestea morţii "îngeraşului său", după cum o caracterizează acesta pe Veronica: "Nu vrei niciodată să te gândeşti la ce e mai rău şi nu poţi să crezi nici când auzi că s-a întâmplat asta. Este coşmarul fiecărui părinte. Veronica era atât de veselă în fiecare zi. Iubea viaţa, indiferent de ceea ce făcea. Era cel mai scump, mai inocent copil pe care cineva şi l-ar fi dorit. Era o fiinţă angelică", spune Sullivan.

Tatăl fetiţei de şase ani ucise în atacul din Colorado era despărţit de mama Veronicăi, Ashley (25 de ani), dar avea o relaţie bună cu fosta lui soţie, ambii încercând să facă tot ce era mai bine pentru copilul lor: "Am vrut întotdeauna să facem mai mult pentru ea, dar lipsa de timp şi de bani îţi stau uneori în cale. Nu simţi niciodată că nu ai făcut îndeajuns până în momentul în care nu mai poţi face nimic", mărturiseşte Ian.

Ian şi Ashley s-au căsătorit în 2008, la trei ani după ce s-a născut Veronica. Mama fetei a fost rănită şi ea în atacul de la cinematograf, dar a scăpat cu viaţă, la fel şi copilul cu care era însărcinată. Ashley a fost împuşcată de două ori în gât şi o dată în stomac, fiind un miracol că nu a pierdut copilul cu care era însărcinată.

Ian spune că este convins că Ashley a făcut totul pentru a o proteja pe Veronica: "Singura persoană care a încercat să o salveze pe Veronica a fost Ashley. Instinctul său matern s-a activat şi a încercat să o apere de gloanţe", afirmă acesta.

Ian a văzut-o pe fiica lui pentru ultima dată cu 5 zile înaintea tragediei, atunci când au fost într-o excursie la munte: "Veronica iubea ieşirile. Era foarte activă, am fost doar noi doi în acea excursie. Nu pot să cred că îngerul meu nu mai este".

Mama fetei este imobilizată în prezent într-un scaun cu rotile, Ian susţinând că trebuie să facă tot ce ţine de ea pentru a-şi proteja copilul: "Ashley este o luptătoare şi va face tot ce-i stă în putinţă pentru a se asigura că îi va supravieţui copilul", a precizat tatăl Veronicăi.

 

 

Sursa : www.mediafax.ro

Lasă un răspuns