Noutati despre turneul Bon Jovi “This House Is Not For Sale” 2018- 2019. Concertul Bon Jovi Live – 21 iulie 2019, Romania, Bucuresti. Ia-ti biletul la concert de sarbatori!

Jon Bon Jovi tocmai si-a extins ultimul său turneu, prin care a acumulat  deja mai mult de 83 milioane de dolari. Turneul se va îndrepta spre Europa, pe măsură ce Bon Jovi își propune din nou să fie unul dintre cele mai mari nume in concerte după 35 de ani de muzică.

Turneul cu incasari pana acum de 83 milioane de dolari, al  albumului This House Is Not for Sale, a trecut deja în America de Nord și de Sud si va urma în Asia. În Japonia și Australia, din  noiembrie, decembrie.

Cele 18 date suplimentare anunțate acum încep în Rusia în mai 2019 și se desfășoară în Regatul Unit, Germania, Spania, Elveția și Austria, terminând în România în iulie.

Pentru a doua oara in Romania, dupa 7 ani de la fulminantul si primul lor concert pe meleaguri autohtone, in fata a peste 60.000 de spectatori, ne face o deosebita placere sa va anuntam BON JOVI, live, la Bucuresti pe data de 21 iulie 2019, in Piata Constitutiei!

BILETE : AICI!

“Aceste spectacole uriase, zeci de mii de oameni adunati, toti intr-un singur suflet, asta facem noi. Este incredibil”, a declarat zambind liderul formatiei, Jon Bon Jovi.

Succesul ultimului album “This House Is Not For Sale”, care a debutat in fruntea clasamentelor din intreaga lume, a fost punctul culminant al unei perioade furtunoase in istoria trupei de peste trei decenii. O declaratie sfidatoare (This House Is Not For Sale), lansata intr-o serie de spectacole restranse in 2016, acest nou produs discografic a devenit punctul de plecare pentru o noua era muzicala semnata de catre Jon Bon Jovi si colegii sai.

Jon Bon Jovi, care are acum 56 de ani, a apărut pe lista celor mai bogate vedete americane Forbes, clasându-se pe locul 16, cu o valoare netă de 410 de milioane de dolari în 2017.

Bon Jovi a intrat pe locul 80 la Forbes Celebrity 100 în 2017, cu câștiguri de 35,5 milioane de dolari realizate din 34 de concerte în perioada de punctaj.

Concertele adăugate acum pot depăși această medie deoarece includ unele dintre cele mai mari locații din Europa, cum ar fi Stadionul Wembley din Londra, care are o capacitate de aproape 100.000 de persoane.

Bon Jovi a fost ultima trupa care a concertat in vechiul Wembley in urma cu 19 ani si a trebuit sa fie primul care a concertat pe noul stadion – pana cand lucrarile de constructii  au fost oprite.

Concertul de pe Wembley din iunie este prezentat între datele de la Stadionul Anfield din Liverpool și Arena Ricoh din Coventry, cu toate cantarile din deschidere  susținute de Preachers Manic Street.

Bon Jovi a avut trei turnee în șase ani clasate ca top-grossing, potrivind un set record de Rolling Stones.

Turul Lost Highway în 2007-8 a însumat 211 milioane de dolari din 99 de spectacole; Tour Circle în 2010 a realizat 201 milioane de dolari din 85 de concerte; iar turneul „
Because We Can”  în 2013″ a insumat 260 de milioane de dolari din 102 de concerte.

Chiar și așa, cifrele totale ale veniturilor sunt depășite confortabil, de exemplu, doar de  turneul „30 Degree ” al celor de la U2 din 2009-2011 la 736 de milioane de dolari și de turneul „Bigger Bang” de la Rolling Stones, care a făcut 558 de milioane de dolari.

Concertele  Bon Jovi urmează in cel mai turbulent deceniu al grupului.

Chitaristul și compozitorul Richie Sambora a plecat din trupa în timpul turneului din 2013.

Formatia este compusa  acum: John Bon Jovi, David Bryan si Tico Torres, plus bassistul Hugh McDonald, co-producatorul si compozitorul John Shanks, multi-instrumentalul  Everett Bradley si chitaristul Phil X, care l-a inlocuit pe Sambora.

BON JOVI – VIDEO by Best-Event Romania 2011

Please follow and like us:

About Post Author

Lasă un răspuns