Bon Jovi are probleme de sanatate

    Jon Bon Jovi va suferi saptamana aceasta o operatie la un genunchi, dupa ce si-a rupt un ligament in timpul concertului pe care l-a sustinut la Helsinki, pe 17 iunie.

Potrivit contactmusic.com, Bon Jovi si-a asigurat fanii ca operatia de saptamana aceasta nu-l va impiedica sa urce pe scena la urmatoarele concerte din turneul "The Circle", care va ajunge si la Bucuresti pe 10 iulie.

"Ploua, eram afara. N-a fost foarte brusc, pur si simplu a cedat si s-a rupt … Din fericire, avem o saptamana libera. Doctorul spune ca voi fi in forma pentru Istanbul, opt zile mai tarziu. Oricum nu pot sa dansez", a spus Bon Jovi, care este asteptat in Istanbul pe 8 iulie.

Concertul de la Bucuresti al trupei Bon Jovi, considerat show-ul muzical al anului in Romania, va avea loc in Piata Constitutiei din Capitala.

Trupa americana Bon Jovi va concerta la Bucuresti pe 10 iulie 2011, show-ul urmand sa aiba loc in Piata Constitutiei, informeaza site-ul formatiei.

Trupa Bon Jovi a devenit cunoscuta dupa ce a castigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la inceputul anilor ’80. Cantecul castigator a fost "Runaway", scrie 9AM. Grupul Bon Jovi si-a creat un stil muzical propriu, nascut din rockul agresiv, caracteristic acelei epoci, dar cu accente mai "indulcite", care l-au facut sa fie apreciat de publicul larg.

De-a lungul anilor, formatia a vandut peste 120 de milioane de albume in lumea intreaga. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) si "Keep the Faith" (1992).  Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "The Circle", lansat in 2009.

  • Trupa este formata din Jon Bon Jovi (voce, chitara), Richie Sambora (chitara, backing vocals), Tico Torres (tobe, percutie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) si Hugh McDonald (bas, backing vocals).
     
  • Cel mai recent turneu al trupei, The Circle Tour, consta in 135 de concerte, sustinute in 30 de tari, si este cea mai lunga serie de show-uri Bon Jovi de la Jersey Syndicate Tour, din 1980.


Lasă un răspuns