Recent lansatul videoclip Duran Duran, "Girl Panic", in care apar modele de top din anii ’90, nu va putea fi difuzat de posturile muzicale VH1 si MTV, scrie contactmusic.com.

 

Cele mai multe televiziuni considera ca videoclipul regizat de Jonas Akerlund este "prea sexual" si include "o plasare ostantativa de produse".

 

"MTV exagereaza pur si simplu fata de acest videoclip, care nici macar nu este ceva nou in industria clipurilor pop, deoarece ele au fost intotdeauna controversate. In comparatie cu alte videoclipuri pop, acesta este unul chiar foarte cuminte. Videoclipul a fost interzis pentru ca include o ”plasare ostentativa de produse”, desi asa sunt facute videoclipurile in zilele noastre. Patru milioane de utilizatori de internet l-au vazut deja pe YouTube. Clipul este o combinatie de umor, excitatie si dorinta de a evada din realitate", a declarat o sursa.

 

Modelele Naomi Campbell, Cindy Crawford, Eva Herzigova, Helena Christensen si Yasmin Le Bon interpreteaza in acest clip de 9 minute rolurile celor cinci membri ai grupului Duran Duran.

 

 

Sursa: BestMusic

Lasă un răspuns