Funky Business  va  prezinta CONVERSIONS  pentru prima oara  in Bucuresti, in club Studio Martin pe 11 februarie avand ca invitat pe celebra DJ-ita Estroe.

 

Cu ocazia evenimentului CONVERSIONS*organizatorii  vin in sprijinul producatorilor si DJ-ilor din Romania,prin intermediul concursurilor lansate pentru ei. Acestia au ocazia sa-si depuna in data evenimentului, in club Studio Martin  CD-uri cu demo-urile lor ( productii originale) cat si DJ mixuri, iar castigatorii au sansa de a inregistra un EP l , care va beneficia de un remix marca Estroe si lansarea la unul din label-urile Snejl Recordings sau Only Records *, respectiv un guest slot la emisiunea lunara Conversions de pe Frisky Radio (http://friskyradio.com/shows/?id=76).

 

CONVERSIONS   are ca si concept promovarea  tinerelor  talente,  alaturi de nume deja consacrate pe scena internationala,  cu preponderenta artisti de la labelurile romanesti Snejl Recordings si Only Records . In cadrul evenimentelor LIVE organizate, au fost invitate nume  precum Taho – de la celebrele case de discuri F Comm a lui Laurent Garnier si Delsin, Ozgur Can, Pawas ( Spectral Sound, Night Drive – Berlin ) , Estroe ( Connaiseur), Phonogenic ( Cocoon, Mood Music ), Ludovic Vendi  si multi altii.

 

Alaturi de Estroe, vor mai fi la platane Adi Dumitra (www.friskyradio.com) si Toygun.

 

Estroe se afla intr-un turneu de promovare al ultimului ei EP Futuroscope. Una dintre locatiile alese de DJ-ita olandeza pentru promovarea acestui EP este si Studio Martin.  Petrecerea se va tine sub egida Conversions, celebra emisiune difuzata de mai bine de 4 ani pe Frisky Radio (www.friskyradio.com), a carui gazda este Adi Dumitra.
Dupa succesul resunator pe care l-a avut cu penultimul  ei EP Knetter, lansat in 2009, Estroe revine cu un alt EP Futuroscope, lansat  pe 20 decembrie 2010, la casa de productie romaneasca SNEJL Records. Futuroscope, se anunta a avea un success cel putin la fel de rasunator ca si Knetter. DJ-I precum Laurent Garnier, Joris Voorn, Vince Watson, Hernan Cattaneo, Anthony Pappa, Satoshie Tomiie,  John  Digweed, Nick Warren si multi altii déjà au inclus Futuroscope, in playlist-ul lor pentru 2011, catalogand atat cele 2 originale ale lui Estrioe, cat si remix-urile facute de Darko Esser si Ludovic Vendi, melodii cu un un sound hipnotic, puternic care cu siguranta va incinge atmosfera din cluburi.


http://www.youtube.com/watch?v=1gMsj1px-B4

 

 

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns