Murmur își deschide porțile în casă nouă special pentru perioada Sărbătorilor!

 

De pe 12 și până pe 23 Decembrie, noul showroom Murmur, este deschis pentru oricine dorește să aibă parte de o experiență unică într-o instalație realizată de Lundi et Demi, în același stil care a evidențiat evenimetele Murmur. Un decor care trezește simțurile amorțite de cotitian și dorința erotică din sufletul fiecărei femei de a fi fantezia  persoanei iubite.

 
Veți găsi piese din colecția toamnă/iarnă 2011/12, rochii de seară, fuste, tricouri, accesorii provocatoare dar și alte piese la prețuri speciale. Murmur s-a gândit și la bărbații importanți din viața fetelor și a pregătit niște tricouri speciale pentru ei, care pot fi un cadou deosebit și de succes.


Alături de prăjituri, acadele, ceaiuri cu aromă de sărbătoare, echipa Murmur pregătește multe surprize pentru vizitatori iar la fiecare achiziție sunt oferite globulețe și semne de carte sculptate în lemn marca L’idee.
Murmur este brand-ul  unui designer tânăr, Andreea Bădală, care are în spate o experiență demnă de invidiat, având șansa să lucreze pentru nume celebre ca Richard Nicoll, Emilio de la Morena, Tata-Naka, Venera Arapu și Alexander McQueen, după terminarea studiilor la London College of Fashion.

 
Noua locație este pe Strada Icoanei, nr.75, colț cu Mihai Eminescu. Este deschis între 12-23 Decembrie, de luni până vineri începând cu orele 10 și pînă la orele 19, iar detalii despre acest eveniment, piesele vestimentare și weekend-urile deschise veți găsi pe pagina oficială de facebook : https://www.facebook.com/pages/Murmur/203855956301668?sk=wall

 

Link harta : http://www.bucuresti.com.ro/strada/icoanei/2110/

Lasă un răspuns