Welcome2Cluj si Irish Music Pub vor organiza un maraton cultural cu scopul de a celebra 2 ani de activitate a sitului welcome2cluj.com.

Cu aceasta ocazie, Welcome2Cluj va lansa si prima editie a proiectului cultural "Noi Suntem Clujul”, proiect ce va dezvolta o serie de evenimente culturale-artistice dedicate Clujului prin prezentarea si promovarea talentelor locale.

Invitati speciali ai evenimentului:

Muzica: Magda Puskas, Ionut Mangu si Ioan Onisor, acompaniati de Roxana Zapartan, Liviu Bocaniala & Band, Emeric Imre, Mara, Natif, No Tranzistors.
Fotografie: Mircea Albu (Art-Image) – Videoproiectie de diaporame
Poezie: Petra Balu – Recital de poezie
Film: Asociatia 2 minute – Videoproiectie de trailere
Arta: Asociatia Culturala ARTileria – Seara de Caricaturi si Portrete

Concursurile serii:

1. Concurs de poezie ad-hoc, despre care veti afla mai multe detalii la inceputul evenimentului. Premiile (3) constau in carti si vor fi acordate castigatorilor de catre Librarium (Eroilor, 15). Jurizarea se va face prin votul publicului prezent.

2. Concurs de fotografie. Tema concursului este "IMPREUNA”. Cei care vor sa participe trebuie sa trimita cate 1 fotografie pe adresa de mail redactiewelcome2cluj@gmail.com pana in 8.11 (inclusiv). Premiul consta intr-o Blenda 5 in 1-120×180 cm oferita de Quantuum Romania (http://www.quantuum.ro/reflectoare/138-blenda-5-in-1-120×180-cm-quantuum.html). Jurizarea se va face prin votul publicului prezent.

Toate acestea vor fi insotite de o prezentare a proiectelor "Welcome2cluj” si a "Noi suntem clujul”, de o Expozitie de fotografie a celor mai frumoase cadre realizate de Welcome2Cluj in cei 2 ani de activitate si de recunoasterea partenerilor care ne-au fost alaturi de-a lungul timpului.

www.noisuntemclujul.info

Evenimentul este caritabil, toti banii stransi fiind donati dezvoltarii proiectului Marfan Romania (http://www.marfanromania.info/).

Lasă un răspuns