Bastille şi Kodaline se numără printre noile nume anunţate pentru festivalul Summer Well 2018, care se va desfăşura în zilele de 11 şi 12 august pe domeniul Ştirbey din Buftea.

 

Justice, Bastille, Kodaline, Sofi Tukker, Tom Grennan, HMLTD şi Isaac Gracie completează lineup-ul festivalului Summer Well 2018, unde vor mai cânta The Kooks, Cigarettes After Sex şi Rationale. Xavier de Rosnay şi Gaspard Augé formează, din 2003, Justice.

Duo-ul electro a debutat cu albumul „†“ în 2007, care a primit şi o nominalizare la premiile Grammy. Un prestigios trofeu a fost obţinut de „Electric Feel (Justice Remix)“, în 2009. Au urmat albumele „Audio, Video, Disco“ (2011) şi „Woman“ (2016).

Grupului, care a fost recompensat de-a lungul timpului cu trei premii MTV Europe Music, două International Dance Music şi tot atâtea Victoires de la Musique, i-a fost dedicat un documentar, „A Cross the Universe“, lansat în 2008.

Trupa britanică Bastille revine în România, după ce a fost unul dintre capetele de afiş ale festivalului Electric Castle 2016. Format în 2010, grupul indie rock a lansat până în prezent două albume de studio – „Bad Blood“ (2013) şi „Wild World“ (2016).

Kodaline este o trupă irlandeză, formată în 2005, sub numele 21 Demands. Din 2011, grupul activează drept Kodaline.

Sub acest nume a lansat două albume de studio – „In a Perfect World“ (2013) şi „Coming Up for Air“ (2015) – cărora li se adaugă 7 EP-uri.

Sofi Tukker este un duo newyorkez, format din Sophie Hawley-Weld şi Tucker Halpern, care a lansat un singur album de studio până în prezent. „Soft Animals“ a apărut în iulie 2016, iar anul trecut piesa „Best Friend“ a devenit celebră după ce a fost folosită în campania de prezentare a iPhone X şi a fost inclus în jocul Fifa 18.

Cântăreţul şi compozitorul britanic Tom Grennan a devenit cunoscut ca solist invitat al grupului Chase & Status pentru piesa „When It All Goes Wrong“. EP-ul de debut, „Something In The Water“, a fost produs de Charlie Hugall (Florence + The Machine, The Maccabees). Primul lui album – „Lighting Matches“ – urmează să fie lansat în mai 2018.

Tot din Marea Britanie vin şi HMLTD – grup glam-pop cu trei albume la activ, recunoscut drept o prezenţă excentrică pe scena londoneză – şi cântăreţul şi compozitorul Isaac Gracie, asemănat cu Jeff Buckley, al cărui album de debut urmează să apară pe 13 aprilie.

Abonamentele pot fi cumpărate din reţeaua Eventim, la preţul de 232 de lei, căruia i se adaugă taxe de ticketing.

About Post Author

Lasă un răspuns