Pe scurt va fi o seară în care 2000 de spectatori vor putea viziona proiecții premiate la Oscar, Bafta, Sundance, Chicago Film Festival și L.A Shortfest. 

Între apus și răsărit, Noaptea Lungă a Filmelor Scurte 2013 înseamnă un exercițiu colectiv de imaginație pentru toți cinefilii prezenți la eveniment. Veți avea parte de comedie, animație, filme de aventură, filme fantastice și drame intense; mix visual care traversează zeci de țări și implicit arii culturale distincte. 

3 must-see la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte 2013: 

Curfew (r. Shawn Christensen, SUA, 2012) – unul din scurtmetrajele-vedetă ale evenimentului, proaspăt câștigător al premiului Oscar. O dramă despre ziua în care viața lui Richie ia o turnură radicală, atunci când e nevoit să aibă grijă de nepoata în vârstă de 9 ani. 

Oh Willy (r. Emma De Swaef, Marc Roels, Belgia/ Franța/ Olanda, 2012) – câștigător a peste 70 de premii internaționale printre care și trofeul Sundance Film. 

Întoarcerea – (r. Shay Levi, Israel, 2012) – câștigătorul marelui premiu la Chicago International Film Festival ne duce la limita dintre două spații culturale total diferite. O poveste despre apartenență și transformare. 

Toate proiecțiile vor rula în 2 încăperi din Turbohalle – cel mai mare spațiu urban fost industrial dedicat evenimentelor culturale neconvenționale. 

Experiența ShortsUP este prelungită și în exterior, pe terasa Turbohalle, unde Electric Brother explorează muzical istoria filmului printr-un Dj set cu vibe-uri disco, eclectice, retro, soul și r’n’b. 

Biletele pentru Noaptea Lungă a Filmelor Scurte sunt puse în vânzare prin MyTicket și Eventim la prețul de 30 lei sau la eveniment, la prețul de 35 lei.

Lasă un răspuns