Trei biblioteci din Bucureşti vor găzdui, pe 1 noiembrie, ateliere de lectură şi creativitate pentru copii, recitaluri de operă şi teatru, sub numele Nocturna Bibliotecii.

Cea de-a opta ediţie va avea loc pe 1 noiembrie, începând cu ora 18:00, la Biblioteca Metropolitană Bucureşti – sediul central „Mihail Sadoveanu”, la filialele „Dimitrie Cantemir” şi „George Coşbuc”.

Sediul central „Mihail Sadoveanu” a pregătit o serie de activităţi speciale pentru această noapte: atelier de lectură şi creativitate pentru copii, operă, teatru, atelier Lip Dub, jocuri de societate, o mini-expoziţie de fotografii trimise de fanii pisicilor şi cărţi surpriză.

Filiala „George Coşbuc” va deschide nocturna cu un atelier de lectură, creativitate şi îndemânare, urmat de un spectacol pentru iubitorii de SF şi o „vânătoare de cărţi”.

Filiala „Dimitrie Cantemir” aşteaptă copiii, de la ora 19:00, la un atelier de lecturi sonore, un atelier creativ, jocuri, karaoke, o paradă a costumelor de Halloween şi o vizionare de film. Adulţii pot participa la un atelier de creativitate şi un workshop despre inteligenţa emoţională şi empatie.

Activităţile au loc până după miezul nopţii.

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului Bucureşti, care facilitează accesul la informare şi lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu.

About Post Author

Lasă un răspuns