Cum anul trecut ne-am simtit atat de bine alaturi de voi, am decis sa facem o tradiție (magica) din evadarea noastra de inceput de vara si sa (ne) recream “(In) Padurea Fermecata”. Două zile altfel. Doua zile de muzica frumoasa, dans pana in zori, arta in natura, jocuri si voie buna, relaxare in hamace si alte zone prietenoase.. toate inglobate si frumos impachetate intr-un adevarat tablou de arta realizat impreuna cu prietenii si partenerii nostri la iesirea din Timisoara, in cadrul parcului dendrologic de la km 6, DN69 directia Timisoara – Arad. 

Acestea fiind spuse va asteptam sa scriem impreuna o noua fila din povestea “NIGHTLONG In Padurea Fermecata”.
 
Si-am incalecat pe-o sa / Si v-am spus povestea mea
Iar plecam in aventura / Va asteptam in natura..
 
 
LINEUP
 
Phil Weeks // 
Robsoul Recordings, Paris
https://soundcloud.com/robsoulrecordings

 

 
Unul dintre cei mai indragiti dj si producatori de muzica house, creatorul si managerul Robsoul Recordings, a reusit multumita seturilor si productiilor sale exceptionale sa fie azi unul dintre cei mai respectati si apreciati promotori ai Chicago house-ului.
 
Jan Blomqvist LIVE // 
Stil vor Talent / Dantze / Hive-Audio, Berlin
http://www.youtube.com/watch?v=rE7GU7SLguo 

 

Dupa ce 7 ani a fost vocal, basist si textier la o trupa de dark melodic rock se muta la Berlin si gaseste inspiratia in muzica electronica, renuntand la trupa schimband chitara pe un apc40 si un 5x8Spur-Matrix si incepe productia si un show solo. Astazi sound-ul lui este descris ca o mixtura intre Radiohead, Muse, Bodi Bill, Stephan Bodzin si James Holden.. o frumoasa mixtura intre electro-pop melancolic si euforicul minimal techno facand din Jan unul dintre cei mai interesanti si promitatori tineri artisti in Berlin la acest moment.
 
 
Hubble // 
Sleep is commercial / Archipel, Berlin
 
Productiile lui sunt considerate raritati pretioase pentru ca se gasesc doar in serii limitate, de altfel el le si categoriseste ca fiind unelte pentru a fi folosite doar de prieteni nu neaparat pentru a fi lansate oficial. Stilul sau muzical unic poate fi interpretat ca un Techno care te face sa plutesti intr-o atmosfera aproape psihedelica cu productii proprii care nu ai ocazia sa le asculti in alta parte si care l-au facut remarcat ca un artists de urmarit. Acum Hubble are la activ 2 albume si mai multe EP-uri de succes si este reprezentatul faimosului label din Berlin, Sleep Is Commercial, si formeaza proiectul muzical EEBB alaturi de Pheek”
 
Arapu // Vant Rec, CrazyJack, Bucuresti
Stefan Sublee // STEDI, Marsomatic700, Nil, Hourglass Ltd, Bucuresti
Vlad Dinu // STEDI, Nil, Bucuresti
A. Crihan
Drummer // NighTLonG
Dargo // NighTLonG
ProzaK // NighTLonG
Chriss Zahary // NighTLonG
Bogdan Lazar 
[un]artist
 
 
CUM AJUNGI 
“in padurea fermecata”? 
 
Masina proprie: 
Timisoara -> Calea Aradului -> Sens giratoriu Selgros, Real -> 2km -> Padurea Fermecata 
 
Arad -> Calea Timisorii -> 35km -> Sens giratoriu centura Timisoara -> 500m -> Padurea Fermecata 
 
TAXI:
Sunt aproximativ 2Km de la iesirea din oras, 5-6 km din zona Piata Unirii si Centru.
 
Transport in comun:
Sunt autobuze care merg pana la sens giratoriu REAL – SELGROS, de acolo mai sunt 10 minute de mers pe jos. Incercam sa organizam curse speciale.
 
Bicicleta:
O cursa linistitoare de 10-15 de minute din centrul timisoarei.
 
Car Sharing:
Incurajam car sharingul, daca mergi cu masina si ai locuri libere scrie pe wall-ul evenimentului, asa poti sa ii ajuti si pe altii sa ajunga in padurea fermecata. Pentru cei din alte orase va recomandam site-ul:http://4inmasina.ro/
 
CAMPING
 
Amenajam o zona de corturi la umbra copacilor unde accesul se realizeaza pe baza de abonament eveniment ziua 1 + 2 si incepand de vineri ora 18:00.
 
BILETE
 
IN AVANS:
30 RON – ABONAMENT ZIUA 1 + 2 ( 100buc – se duc repede )
40 RON – ABONAMENT ZIUA 1 + 2 ( dupa vanzarea primelor 100 abonamente )
 
 
Biletele in avans se pot cumpara incepand de vineri, 28 iunie de la:
Square Caffe ( Piata Unirii, cladirea cu schele )
Versus Caffe ( Complex Studentesc, Aleea Studentilor nr.5 )
 
LA INTRARE: 
ZIUA 1:  25 RON -> 22:00 – 01:00, 35 RON -> 01:00 – END
ZIUA 2:  25 RON -> 18:00 – 01:00, 35 RON -> 01:00 – END 
ABONAMENT ZIUA 1 + 2:  5O RON
 
VOLUNTARI
 
Esti pasionat/a de muzica, arta sau natura? Vrei sa vezi cum se organizeaza un eveniment frumos sau poate doar ai timp liber si vrei sa ne ajuti pentru ca stii ca avem nevoie de tine ? Afla cum ne poti ajuta:http://www.123contactform.com/form-610047/Event-Registration-Form
 
Daca esti pasionat de muzica, vino la cea de-a doua editie a mini festivalului de muzica electronica NIGHTLONG IN PADUREA FERMECATA organizat langa Timisoara de cei de la NighTLonG.

About Post Author

Lasă un răspuns