Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 20:00, Nicu Patoi & Platonic va asteapta in club Tribute din Bucuresti la concertul de lansare a celui mai nou album – Sweet Little 6String.

 

Dupa peste 500 de ore de studio, cu tot ceea ce inseamna acest stadiu in existenta unui album, Platonic, prin noul lor titlu, va ofera o muzica foarte accesibila, in care ideea de grup si de unitate sunt mai importante decat necesitatea de a admira un solist vocal sau de a retine vreun refren.
Iata cum atmosfera relaxata si distinsa din studiourile unde inrgeistreaza mai marii muzicii din toata lumea este concentrata pe un album produs in Romania.

 

Sweet Little 6String va fi o surpriza atat pentru cei care il cunosc si-l admira pe Nicu Patoi, cat si pentru cei care vor sa urmeze calea celor sase corzi sau sa se apropie mai mult de muzica facuta fara compromisuri.

 

Nicu Patoi & Platonic – Sweet Little 6String este un album distribuit in Romania exclusiv de A&A Records.

 

Va asteptam miercuri, 16 noiembrie, incepand cu 8 seara, la un concert live cu un sound inedit care dizolva granitele dintre blues, rock, jazz si funk. Intrarea este 30 de lei si include albumul Sweet Little 6String.

 

Parteneri: Radio Romania, Radio Romania Cultural, Club Tribute, BestMusic.ro, Metalhead.ro, GuitarShop.ro, Ines Sound & Video.

 

Nicu Patoi & Platonic inseamna:
Nicu Patoi la chitara
Razvan "Lapi” Lupu la baterie
Adrian Ciuplea la chitara bas
Berti Barbera in calitate de percutionist si vocalist.

 

Lasă un răspuns