Cea mai aşteptată nuntă din showbizul romanesc va avea loc anul viitor. Nicoleta Luciu, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, va fi dusă, in sfarşit, la altar de iubitul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo.

După o relaţie de aproape 5 ani, timp în care au conceput şi un copil, iată că Zsolt Csergo şi Nicoleta Luciu au decis că a venit momentul să-şi pună pirostriile. 

Nunta va veni după ce, ani la rând, atât Zsolt (foto stânga), cât şi Nicoleta au declarat sus şi tare că pentru ei un act nu contează, că formează oricum o familie. Se pare totuşi că Nicoleta, ca orice femeie, îşi doreşte să îmbrace rochia albă de mireasă şi să fie pentru o seară prinţesă, aşa cum a visat ea în copilărie. Cei doi nu ştiu încă unde vor sărbătorit fericitul eveniment.

Îşi doresc încă un copil

De asemenea, se pare că o problemă pe care cei doi o întâmpină în organizarea nunţii o constituie programul lor încărcat, dar şi al prietenilor din afara graniţelor ţării, care vor neapărat să asiste la eveniment. Deşi este prematur să discute despre vestimentaţie, Nicoleta ştie cu siguranţă cine îi va face rochia de mireasă: bunii ei prieteni de la casa de modă Sabres, cei care, de altfel, i-au asigurat şi ţinuta de la botezul fiului ei, Zsolt jr. Nunta de anul viitor nu este singura surpriză pe care cei doi o pregătesc apropiaţilor. Nicoleta şi Zsolt se gândesc serios să mai conceapă încă un bebe. Momentan însă, ei îşi concentrează toată atenţia asupra creşterii fiului lor, de aproape doi ani, care merge de două săptămâni la o grădiniţă particulară americană.

""


Lasă un răspuns