…evident, în telenovela “Iubire şi onoare”, unde cei doi se căsătoresc. Soraya, interpretată de Nicoleta Luciu, devine a doua soţie a unui arab bogat în urma căsătoriei cu şeicul Aziz, interpretat de Augustin Viziru.

După un ritual de căsătorie realizat după tradiţiile şi obiceiurile lumii arabe, urmează momentele emoţionante din noaptea nunţii: “Sorayei îi era teamă şi plângea că era departe de mama ei şi nu ştia când avea să o revadă. După ce se căsătoresc, femeile din lumea arabă îşi văd foarte rar părinţii. Soraya l-a plăcut pe soţul ei, Aziz (Augustin Viziru), dar nici el nu a rămas indiferent atunci când a văzut-o, deşi, înainte, acesta îşi făacea foarte multe probleme. Secvenţa de dragoste a ieşit din prima, nu ne-au trebuit prea multe repetiţii, am ascultat cu atenţie indicaţiile regizorului. Fiecare secvenţă are o anumită încărcătură, indiferent dacă este de dragoste sau de altă natură”, a declarat Nicoleta Luciu.

Nicoleta a îmbrăcat rochia de mireasă tipică vestimentaţiei arăbeşti, şi-a lăsat trupul decorat cu henna şi a dansat bellydance pentru proaspatul ei soţ: “La nicio secvenţă de dragoste n-am avut atâtea emoţii ca la aceasta din şi asta pentru că a trebuit să dansez din buric, iar eu nu pot să spun că dansez la fel de bine ca araboaicele, dar m-am străduit să iasa bine”, a mai povestiti vedeta.

""

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nicsursa: libertatea

Lasă un răspuns