Pentru concertul trupei Bon Jovi, care va avea loc pe 10 iulie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, lucreaza peste 500 de persoane, din care mai mult de 200 de pe toate meridianele Globului. Afla mai multe!

"Ce

Iata cateva date tehnice interesante despre organizarea celui mai asteptat concert al anului: Bon Jovi.

Pe 10 iulie, publicul va avea acces in Piata Constitutiei incepand cu orele 16:00 (desi initial au fost anuntate orele 15:00).

Accesul va fi permis prin doua porti pozitionate pe Bd. Libertatii, in extremitatile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor), respectiv Calea 13 Septembrie.

""

 

Cei care au bilete la Peluze, in Normal Circle, respectiv Golden Circle, pot intra pe oricare dintre porti. Celor cu bilete in tribunele VIP A1, respectiv B1 li se recomanda accesul prin portile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor). Celor cu bilete in tribunele VIP A2, respectiv B2 li se recomanda accesul prin portile dinspre Calea 13 Septembrie.

Turneul trupei Bon Jovi a fost declarat cel mai profitabil proiect muzical al anului 2010.

Turneul utilizeaza 4 scene identice
care calatoresc in cascada pentru a asigura ritmicitatea concertelor la intervale de cateva zile, intrucat productia unui singur show dureaza aproape o saptamana. Lucrarile in Piata Constitutiei au inceput imediat dupa incheierea Rock The City. Pentru a transporta intregul echipament se folosesc aproximativ 40 de tiruri pentru fiecare spectacol.

 

Scena, cu design creat special pentru turenul "The Circle", are 54 de metri latime si 25 de metri adancime. Pe scena va exista un ecran cu o latime de aproximativ 40 de metri, inscris in arcul scenei. Puterea instalatiei de sunet depaseste 15.000 wati, iar pentru alimentarea ei la fiecare concert se utilizeaza generatoare care consuma peste 1800 litri de motorina.

Echipa de productie a turneului, compusa din mai bine de 200 de persoane, cuprinde cetateni englezi, francezi, germani, belgieni, olandezi, portughezi si americani.

10 microbuze sunt utilizate pentru transportul personalului de productie, iar top management-ul turneului Bon Jovi este transportat cu o flotila de autoturisme de lux Mitsubishi.

""

Prognoza meteo este favorabila, pentru 10 iulie anuntandu-se vreme frumoasa, cer senin si temperaturi de maximum 33 de grade Celsius.

Trupele QuantiQ si Stillborn vor canta in deschiderea concertului Bon Jovi, din 10 iulie, din Piata Constitutiei.


Lasă un răspuns