JOHN WICK 3 Official Trailer # 2 (NEW 2019) Keanu Reeves Movie HD

Post Malone – „Wow.” (Official Music Video)

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD Official Trailer (2019) Quentin Tarantino Movie

Once Upon a Time in Hollywood este plasat în LA-ul anilor 1960 și are în centru cultul lui Charles Manson, alcătuit din autori ai unor crime oribile. Margot Robbie joacă rolul celebrei actrițe Sharon Tate.

Filmul, descris ca având „țesătura lui Pulp Fiction”, se crede că va avea mai multe linii narative care converg într-un singur eveniment, totul pornind de la personajul lui Leonardo DiCaprio, actorul Rick Dalton, dar şi de la dublura acestuia, Cliff Booth (Pitt).

Pe măsură ce aceştia se străduiesc să îşi facă un nume la Hollywood, povestea se mută în celebra casă Tate-LaBianca (de care se leagă crimele clanului Mason), căci Sharon Tate (Margot Robbie) este vecina lui Dalton.

„Filmul e plasat în momentul de culme al revoluției hippie și al noului Hollywood”, a declarat Quentin Tarantino.

Premiera in Romania , pe 9 august 2019.

Toy Story 4 | Official Trailer

Stranger Things: Season 3 | Official Trailer [HD] | Netflix

Sezonul 3 apare pe 4 iulie 2019 pe NETFLIX

Cu: Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard. Creatori: Frații Duffer

Un omagiu adus clasicelor SF și horror din anii ’80, cu 31 nominalizări la Emmy, inclusiv două pentru serial dramatic.
După dispariția unui băiat, un orășel descoperă un mister care implică experimente secrete, forțe supranaturale cutremurătoare și o fetiță foarte ciudată.

Sean Paul, J Balvin – Contra La Pared

Gloria Trevi, Karol G – Hijoepu*#

Ozuna – Vacía Sin Mí feat. Darell

Jon Z / Enrique Iglesias – DESPUES QUE TE PERDI

How This Celeb-Favorite Hatmaker Creates His $1,000 Hats

How this celeb-favorite hatmaker creates his $1,000 hats.Watch more from STYLE INSIDER on Snapchat Discover: https://insder.co/style.

Geplaatst door STYLE INSIDER op Dinsdag 13 november 2018

Disney’s Aladdin Official Trailer – In Theaters May 24!

Studiourile Disney au scos primul trailer Aladdin, cu: Will Smith, Naomi Scott, Billy Magnussen, şi Mena Massoud in rolurile principale în remake-ul filmului de animaţie „Aladdin”.

Will Smith interpreteaza rolul duhului din lampă, Naomi Scott pe cel al prinţesei Jasmine, iar Mena Massoud, rolul principal. Regizorul filmului Guy Ritchie, iar scenariul este scris de John August.

Filmările pentru ”Aladdin” au avut loc in Londra, în august 2018, notează The Hollywood Reporter. Data de lansare pentru această producţie, 24 mai 2019!

Disney mizează pe filmele live-action după succesele răsunătoare de box office obţinute cu lungmetrajele ”Maleficent” şi ”Cinderella”. Studioul hollywoodian a lansat recent o versiune live-action a filmului ”Beauty and the Beast”, cu Emma Watson în rolul principal.

În același timp, Disney are în pregătire şi alte remake-uri ale unor filme de animaţie celebre şi a anunţat că va lansa în anii următori versiuni live-action ale unor filme precum ”The Lion King” şi ”Mulan”.

Mariah Carey – A No No

Brightburn (2019) / Foc viu

Dacă un copil al altei lumi ar ateriza forțat pe Pământ, dar în loc să devină un erou pentru omenire, s-ar transforma în ceva mult mai sinistru?

TOLKIEN | Trailer 2

Pelicula Tolkien,  biopicul ce îl are pe Nicholas Hoult în rolul popularului autor al volumelor Hobbitul şi Frăţia Inelelor, se va concentra pe anii în care s-a format scriitorul şi filologul britanic, J.R.R. Tolkien. 

Filmul va explora prietenia sa cu un grup de tineri nonconformişti din anii de şcoală, dar şi experienţele oribile trăite în Primul Război Mondial, ce au servit drept sursă de inspiraţie pentru viziunea sumbră prezentată în cartea The Lord of the Rings.

Game of Thrones | Season 8 | Official Trailer (HBO)

Ultimul sezon al serialului fantasy Urzeala tronurilor se va lansa pe 14 aprilie 2019, aflăm din teaser-trailerul lansat de HBO în urmă cu câteva ore (15 aprilie în România). Mai sunt trei luni, așadar, până să aflăm destinul personajelor imaginate de George R.R. Martin, complicat de ameninţarea Umblătorilor Albi.

Finalul sezonului 7 a lăsat-o pe Daenerys (Emilia Clarke) în drum spre Westeros, cu dragonii şi imensa sa armată. Este aşteptată de Cersei (Lena Headey), devenită Regină după moartea copiilor săi. Armata Regelui Nopţii se îndreaptă spre Sud, iar o confruntare este iminentă.

The Lion King | Long Live the King

SHAZAM! – Official Trailer 2

Toți avem puteri nebănuite de supererou… e nevoie doar de puțină magie ca să le scoatem la suprafață. Billy Batson, de exemplu, nu trebuie decât să spună „SHAZAM!” astfel încât, dintr-un adolescent isteț de 14 ani să devină un ditamai supereroul, grație atingerii magice a unui vrăjitor.

Un suflet de copil într-un corp superdotat, Shazam profită de puterile sale exact așa cum ar face orice adolescent: se distrează folosindu-le! Poate zbura? Poate vedea prin pereți? Poate produce fulgere cu mâinile? Poate sări peste teste? Shazam va testa limitele abilităților sale cu naivitatea și bucuria unui copil. Însă va trebui să învețe rapid să își stăpânească puterile pentru a face față confruntării cu forțele distrugătoare ale dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).

O producție New Line Cinema, cea mai nouă aventură din Universul DC Comics, „Shazam!” aduce povestea de început a unui super erou atipic și simpatic, din 5 aprilie pe marile ecrane din toată țara.

Hellboy (2019)

În încercarea sa de a li se împotrivi unor vrăjitoare medievale lipsite de scrupule și dispuse să folosească farmece vechi de mii de ani pentru a-și atinge scopul final de a distruge întreaga omenire, Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue.

Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă mult prea periculoasă și sângeroasă, care nu numai că riscă să genereze o mulțime de victime colaterale, dar poate să provoace chiar și sfârșitul lumii – un deznodământ pe care Hellboy încearcă să îl evite cu orice preț.

Regia: Neil Marshall
Cu: Milla Jovovich, David Harbour, Ian McShane, Daniel Dae Kim

Premiera in cinematografele din tara, pe 12 aprilie 2019. Un film distribuit de Vertical Entertainment.


Pokémon Detective Pikachu 2019

Într-o lume în care cei din jur colecționează Pokémoni pentru a-i pune să lupte unii cu ceilalți, un adolescent dă peste un Pikachu inteligent și vorbitor care își dorește să devină detectiv.

X-Men: ‘Dark Phoenix’ Trailer Debuts

La zece ani după Apocalipsă, din cauza expunerii în mod repetat la radiații, apare o nouă generație de mutanți.

Printre aceștia se află și fermecătoarea Jean Grey, o tânără care începe să manifeste puteri nemaiîntâlnite.

Sedusă și coruptă de puterea extraordinară de care dispune, Jean se transformă în Dark Phoenix, devenind astfel un dușman de temut.

Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume.

Premiera in Romania: 07.06.2019 . Un film distribuit in Romania de OdeonFilm.