GODZILLA II REGELE MONŞTRILOR

Godzilla (ゴジラ Gojira?) este un personaj fictiv reprezentat ca un monstru gigant sau daikaiju, prima oară apărând într-o serie japoneză de filme tokusatsu.

Gojira este o combinație a două cuvinte japoneze: gorira (ja. ゴリラ) (ro. „gorilă„), și kujira (ja. くじら) (ro. „balena„), unite împreună pentru că într-o prima faza Godzilla era descrisă ca o încrucișare dintr-o gorilă și o balenă.

Titlul original: Godzilla: King of the Monsters

Gen: Acţiune, SF

Regia: Michael Dougherty

Scenariul: Zach Shields

Producători: Mary Parent, Alex Garcia, Brian Rogers, Thomas Tull

Distribuţia: Vera Farmiga, Ken Watanabe, Sally Hawkins, Kyle Chandler, Millie Bobby Brown, Thomas Middleditch

Casa de producţie: Warner Bros. Pictures, Legendary Pictures

NEW TRAILER:

Limba: Engleză

Lansare în România: 31.05.2019

După răsunătorul succes global al filmelor „Godzilla” și „Kong: Insula Craniilor” se lansează un nou capitol MonsterVerse: „Godzilla II Regele Monștrilor”, o acțiune gigant care îl găsește pe Godzilla împotriva celor mai populari uriași din istoria culturii pop.

Monarch, o agenție secretă care studiază o serie de relicve misterioase din mai multe zone de pe planetă, pierde controlul asupra cercetărilor în momentul în care mai mulți monștri legendari încep să se trezească la viață și să răspândească haos.

Existența omenirii este amenințată în momentul în care anticele super specii de prădători luptă pentru supremație. Atotputernicul Godzilla se va confrunta cu Mothra, Rodan și inamicul suprem Ghidorah – bestia cu trei capete.

Regizat de Michael Dougherty, filmul îi reunește în rolurile principale pe Vera Farmiga, Ken Watanabe, Sally Hawkins, Kyle Chandler și Millie Bobby Brown. Scenariul este semnat de Zach Shields, în timp ce filmul este produs de Mary Parent, Alex Garcia, Brian Rogers, Thomas Tull și  Jon Jashni.

O producție Warner Bros. Pictures și Legendary Pictures, spectaculoasa aventură „Godzilla II Regele Monștrilor” are premiera pe marile ecrane din țară din 31 mai, în varianta 3D, IMAX 3D, 4DX și Dolby Atmos.

 

About Post Author

Lasă un răspuns