După succesul naÈ›ional È™i internaÈ›ional înregistrat de single-ul Love is for free, Smiley lansează videoclipul piesei Dream girl.

Regizat de către Barna Nemethi È™i Vlad FeneÈ™an, videoclipul a fost filmat la Castel Film È™i înfățiÈ™ează o poveste de dragoste neîmplinită, surpinzând toate efectele deziluziei È™i trăirile personajului principal interpretat de către Smiley, chiar È™i în scenele în care artistul ar fi trebuit să fie dublat cu un cascador.

"Nu am vrut să fiu dublat din mai multe motive: starea pe care o transmiÈ›i este dată de interpretarea personajului, iar dublura nu ar fi făcut decât să limiteze relaÈ›ionarea mea cu personajul. Pe de altă parte, a fost o provocare pe care am acceptat-o cu plăcere", spune Smiley.

Produs în studiourile HaHaHa Production, Dream Girl este cel de-al treilea single extras de pe albumul Plec pe Marte, lansat de Smiley în luna martie a anului trecut. Piesa are un sound aparte, este o baladă caldă, boemă È™i personală, ce atinge până È™i inimile celor mai puÈ›in sensibili.


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns