Unul dintre cele mai solide si emblematice grupuri hip hop din Romania, Paraziții , au lansat un nou videoclip pentru piesa “Lacrimi de ceară”, care va face parte din următorul material discografic al trupei, “Arma secretă”. Piesa este un manifest pentru calitatea muzicii rap.

Albumul va include in setlist, pe langa piesele deja cunoscute si fredonate de generatii, si materiale noi si va aparea pe 24 mai in toate magazinele online si offline.

Parazitii au luat fiinta in 1994, iar primul lor album, “Poezii Pentru Pereţi”, produs independent, a fost lansat pe 15 iunie 1995 şi a fost al doilea album de rap din Romania (după R.A.C.L.A. şi înainte de BUG Mafia).

Cu 11 discuri la activ, Parazitii au marcat scena hip hop de la noi, reusind sa deranjeze establishmentul muzical, sa se revolte impotriva sistemului si sa se mentina drepti in fata curentului trendy.

Paraziții e una dintre primele trupe de hip hop din România formata din Cheloo (Cătălin Ştefan Ion), Ombladon (Bogdan Ionuţ Pastaca) și FreakaDaDisk (Petre Urda; ex-“Morometzii”), înființată în 1994.

Cu albume ca “Nici o problemă”, “Categoria grea”, “Irefutabil” sau recentul “Lovitură de pedeapsă”, trupa Paraziții a reușit fără efort să își păstreze neatinsă atitudinea hip-hop care i-a consacrat încă de la început.

Discografie

15 iunie 1995    Poezii pentru pereți Kromm Studio / Amma Sound
5 aprilie 1996    Nimic normal Digital Record studio
23 iunie 1997    Suta Digital Record
14 iulie 1999     Nici o problemă A&A Records
7 august 2000  Iartă-mă Roton
5 iunie 2001     Categoria grea Alpha Sound
18 noiembrie 2002    Irefutabil Rebel Music
8 noiembrie 2005     Confort 3 Roton
22 noiembrie 2007    Slalom printre cretini Cat Music
2009 Slalom printre cretini (Reeditat) Cat Music
15 iunie 2010     Tot ce e bun tre să dispară 20 CM Records
29 februarie 2016      Lovitură de pedeapsă 20 CM Records

Maxi-Single-uri

21 noiembrie 2001 Shoot Yourself / Împușcă-te Rebel Music
10 mai 2002 În focuri Rebel Music
4 noiembrie 2002 Bad Joke Rebel Music
14 aprilie 2004 Jos Cenzura! Rebel Music
7 iunie 2005 Violent 20 CM Records

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns