Enrique Iglesias si Jon Z au scos primul single trap, rezultat al colaborarii dintre cei doi artisti, „Despues Que Te Perdi.”

Iglesias este mereu în top la ce este nou în muzică și de aceea căuta un mod de a se alătura mișcării latin-trap, fără să lase deoparte esența ei.

Rezultatul? Impreuna cu Jon Z, au lansat o nouă versiune a piesei „Despues Que Te Perdi”, lansată inițial pe 15 februarie de cântăretul Puerto Rican.

Recunoscând potențialul unei crossover-uri importante, Iglesias l-a contactat personal pe Jon Z, iar ceea ce a ieșit este un cântec de dragoste și hipnotic, energizat de curentul secolului 21 și de ritmul nou pentru al său single.

„Am fost surprins”, spune Jon Z pentru Billboard. „L-am admirat pe Enrique de când eram copil”.

Cântecul a fost scris de Jon Z, Enrique, Duran The Coach , Martin Rodriguez Vicente, Roberto Arturo Tejada Perez și Marcos Sanchez.

Cât despre versuri și sunet, cele două variante ale cântecului sunt aceleași: Iglesias nu a făcut nici o schimbare, doar a adăugat vocea lui. „Nu au fost făcute schimbări. Ideea era sa iasa un duet, iar pentru mine, a fost o onoare”, a spus Jon Z.

About Post Author

Lasă un răspuns