Ed Sheeran și Justin Bieber au lansat vineri un videoclip  cu umor de calitate, pentru single-ul lor , „I Do not Care”. Dacă aveți nevoie de ceva pentru a vă trezi, asta este.

Efecte vizuale colorate și costume haioase abundă în videoclipul de aproape patru minute, care utilizează o grămadă de ecrane verzi.

Bieber apare în roluri multiple, cum ar fi porumbul de dimensiuni umane pe coș, ursulețul de plus și conul de înghețată.

Sheeran, pe de altă parte, are un costum de stil din anii ’80, un costum de panda și o cămașă hawaiană.

Pe măsură ce fundalul se transformă rapid dintr-un eveniment mai sobru, cu o cravată neagră într-un cer dominat de un curcubeu de desene animate, iar cântăreții dansează ca niste prostuti hipnotizati. Cântecul este defineste ideile minților lui Sheeran și Bieber, cu versuri sumbre cum ar fi: „Pentru că nu-mi pasă când sunt cu copilul meu, da / toate lucrurile rele dispar / Și mă faci să mă simt ca și cum aș fi cineva.”

Bieber a postat teaser al filmului toată săptămâna pe Instagram, postand poze haioase ca acesta:

View this post on Instagram

I Don't Care video out Friday. Tomorrow. 2pm BST

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ed Sheeran  VA CONCERTA ÎN ROMÂNIA pe 3 IULIE 2019, Arena Națională – București

DETALII, BILETE CONCERT: AICI!

În deschiderea celui mai așeptat concert al anului 2019 – Ed Sheeran, concert ce va avea loc la Arena Națională din București, în data de 3 iulie- vor concerta doi dintre cei mai iubiți tineri artiști ai momentului, James Bay și Zara Larsson.

About Post Author

Lasă un răspuns