""Nu se spune degeaba ca toamna se numara bobocii, si la inceputul verii cele mai multe lansari de single-uri! Cielo Sereno, pe numele ei adevarat Alina, isi doreste sa ne faca vara mai frumoasa, de aceea primul sau single va fi lansat in luna iunie!

Prima aparitie in showbiz a artistei e marcata de lansarea single-ului "Hello", care beneficiaza si de un videoclip, filmat in Spania. Versurile si muzica piesei Hello sunt scrise de Gabriel Huiban, iar videoclipul regizat de Christu (Zale).

Alina a asteptat ani buni pentru a-si implini visul, asa ca a primit totul cu zambetul pe buze : "In mijlocul filmarii, regizorul mi-a spus ca vrea sa ma vada si in cateva cadre cu parul strans. Nu eram pregatita asa ca am folosit o soseta, nepurtata ce-i drept… in locul elasticului de par care mi-ar fi folosit asa mult."

Alina este in ultimul an la Scoala de Arte Bucuresti, sectiunea Canto-Muzica Usoara, facand canto timp de un an cu Cristina Mardare. Se descrie ca fiind "O persoana directa, cu simtul umorului, incurabil optimista… dar si extrem de hotarata".

Idolul ei este Enrique Iglesias, caruia i-a facut un cadou special de ziua lui, o piesa si un videoclip doar pentru el, filmat tot in Spania, Madrid "Gracias a ti". Cele doua clipuri au fost filmate in cadrul aceleiasi deplasari, ce a durat peste 5 zile. Singurele cadre din Romania s-au filmat la "The Gang".

"Enrique Iglesias pentru mine a insemnat inspiratie in anii in care tanjeam sa cant; si muzica lui liniste pentru suflet. Imi place sa dau inapoi energiile bune pe care le primesc, si am vrut sa ii multumesc cumva pentru ce a facut indirect, pentru mine".Lasă un răspuns