Esti pregatit sa simti iubirea? Bring Me The Horizon sunt pregatiti sa dovedeasca acest lucru in noua lor melodie “Mother Tongue”, extrasa de pe viitorul album “Amo”.

Single care a fost lansat in show-ul Zane Lowe’s World Record , Oli Skykes  a vorbit si despre noul album.

Skyes i-a marturisit lui Lowe ca albumul vine dupa o experienta personala, inspirat de intalnirea cu sotia lui care provine din Brazilia

“Este cel mai probabil cel mai apasator, direct, cantec de dragoste pe care l-am scris vreodata” a spus Skyes.

“A fost unul dintre cele mai simple de scris deoarece este unul foarte pozitiv. Este despre momentul in care mi-am intalnit noua sotie, originara din Brazilia; ea nu vorbeste foarte bine engleza. Ea vorbeste mult mai bine decat mine portugheza, dar din start am avut o conexiune si a fost o ca o nebunie. Aceasta piesa vorbeste despre acele experiente, care mi-au ramas intiparite in minte. Deci, din aceasta cauza a fost foarte usor de scris.”

Single facand parte din albumul “Amo”.

“Intregul album prezinta explorarea iubirii si altor aspecte de acest fel. Relatiile toxice si sfarsitul acestora, si este si despre partea buna a iubirii si evident momentul in care te-ai indragostit pentru prima data, cel mai frumos sentiment.”

Skyes a fost intrebat despre albumului “Amo”, iar el a marturisit: “Nu am stiut exact ce vrem, dar stiam doar ca vrem sa fim diferiti, sa fim inca Bring Me The Horizon, sa ii facem pe oameni sa simta lucruri in diferite moduri si sa sune diferit, luandu-ne ceva timp sa descoperim sunetul deoarece eu gandesc pentru mine, iubesc faptul ca pot sa cant acum si sa scriu aceste versuri care au un mesaj important si le pot ramane si oamenilor intiparite in minte, trecand mai usor peste probleme si lucruri de genul acesta.

Noul album al celor de la Bring Me The Horizon, “Amo”, se va lansa vineri (25 ianuarie).

Bring Me The Horizon, revelaţia ediţiei a patra a Electric Castle, revine în 2019 pe scena festivalului.

Pornită la drum ca o trupă deathcore, BMTH a experimentat foarte multe genuri de-a lungul celor şase albume înregistrate, ceea ce a ajutat-o foarte mult în a cuceri public din întreaga lume şi a transformat-o în cap de afiş pentru cele mai importante festivaluri din Europa.

Abonamentele pentru Electric Castle 2019 pot fi cumpărate la preţul de 599 de lei, de pe www.electriccastle.ro .

ABONAMENTE: AICI !

articol de: iunia mitu, best-events

About Post Author

Lasă un răspuns