Doi actori de geniu, Radu Beligan si Maia Morgenstern, vor fi protagonistii spectacolului “Nemuritorul”, a carui premiera va avea loc pe 21 aprilie la Palatul National al Copiilor!

    Distributia completa este urmatoarea: Radu Beligan, Maia Morgenstern,Marius Bodochi, Ana Maria Lazar, Raluca Straia, Ramona Olteanu, Adriana Gulutanu.

    Intriga acestei savuroase comedii decurge din esecul amoros al unui tanar: Marius, un domn tomnatic cu posibilitați materiale, cumpara, pentru el si viitoarea sa soție, Izabela, o croaziera foarte scumpa in jurul lumii.

    Dar, pentru ca Izabela il paraseste inainte de nunta, iar biletele sunt nominale si nerambursabile, Marius ajunge in situatia inedita de a caut o alta femeie care sa il insoțeasca in aceasta calatorie – cu condiția ca ea sa poarte acelasi nume cu fosta logodnica.

    Intamplarea face ca peste anunțul lui sa dea Felix, un cercetator varstnic, plictisit de lungul sa mariaj, cu Izabela, o casnica amatoare de telenovele.

    Tentat de posibilitatea de a ramane cateva luni singur, Felix reuseste, prin cateva manevre marsave, sa-si convinga soția sa plece in calatorie cu necunoscutul care, la randul lui, crede ca va fi insoțit de o femeie tanara si atragatoare. ‘

    Ceea ce Felix nu are cum sa stie, insa, este ca Marius, deprimat de insuccesele lui amoroase, nu este complet dezinteresat, ci intențioaneaza sa se sinucida impreuna cu noua lui partenera de voiaj, cu sau fara acordul acesteia.

    De aici decurg o serie de intamplari si situatii pline de haz si neprevazut, pe care va invitam sa le descoperiti pe 21 aprilie la Sala Mare a Palatului National al Copiilor.

    Biletele sunt deja disponibile la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe startickets.ro, bilete.ro, si blt.ro

About Post Author

Lasă un răspuns