Cel mai bun jucator australian de snooker din toate timpurile si in acelasi timp ocupantul locului 3 in clasamentul mondial – Neil Robertson le-a transmis fanilor sai din Romania un mesaj in care le transmite ca abia asteapta sa ii intalneasca in cadrul marelui eveniment ce va avea loc pe 22 Mai la Circul Globus din Bucuresti – „Best Of Snooker”!

    “Masinaria din Melbourne’, asa cum este Neil Robertson poreclit, este singurul jucator australian care a reusit sa castige un turneu cu puncte si a fost neinvins in primele sale sase finale televizate.

    Robertson a realizat pana in prezent peste 350 de break-uri de peste 100 de puncte. Jucatorul detine recordul pentru cele mai multe break-uri de peste 100 de puncte realizate intr-un sezon (103).

    Neil Robertson a fost la un moment dat numarul unu mondial, in acest moment locul intai fiind ocupat de catre Mark Selby, un alt jucator pe care fanii il vor putea vedea in luna mai la evenimentul „Best Of Snooker”, alaturi de Judd Trump!

    „Hey! Sunt Neil Robertson si voi fi in Bucuresti pe 22 Mai, la evenimentul Best Of Snooker. Abia astept sa ne vedem acolo!” le-a transmis Robertson fanilor din Romania!

    Mesajul video poate fi urmarit aici:


              

 

     De asemenea, si Mark Selby si Judd Trump le-au transmis fanilor cate un mesaj video, care pot fi vizionate aici:


               

si aici:

 

              

 

    Preturile biletelor pentru evenimentul Best of Snooker, din 22 mai 2016 de la Circul Globus Bucuresti sunt cuprinse intre 100 de lei si 800 de lei, in functie de categorie.

    Biletele pot fi achizitionate online de pe BILETOO.ro, EVENTIM.ro sau in format fizic din librariile Eminescu, Librarium, Carturesti, Humanitas, de la standul BiletFan de la statia de metrou Unirii 1 sau din magazinele Vodafone, Orange si Germanos.

About Post Author

Lasă un răspuns