Puține zile ne mai despart până la trecerea dintre ani. Și, dacă plănuiți să petreceți Revelionul în stradă, aveți grijă spre ce oraș din ţară vă îndreptați. La București, nu va fi nicio petrecere în noaptea dintre ani. La Sibiu, în schimb, se fac pregătiri pentru un concert, dar și pentru un foc de artificii. Iar la Constanța, responsabili de petrecerea în aer liber vor fi câțiva DJ foarte cunoscuți.

Pentru al doilea an consecutiv, Piața Constituției din Capitală nu va găzdui nicio petrecere organizată în noaptea dintre ani. Două sunt motivele care au dus la această decizie. În primul și în primul rând pandemia și, în al doilea rând, lipsa de bani.

Aceeași lipsă de resurse financiare care a făcut ca orașul să fie modest împodobit de sărbători.

O opțiune pentru amatorii de petreceri în aer liber este Constanța. O petrecere cu mai mulți DJ va fi organizată în centru.

130.000 de lei va costa petrecerea de la Constanța, sumă care nu include și focul de artificii. Și în inima Moldovei, la Iași, este foarte probabil să se lase cu cântec și voie bună în aer liber în ultima noapte din acest an.

Se caută soluții pentru organizarea unei petreceri în noaptea dintre ani și la Sibiu. Planul este ca în Piața Mare din oraș să fie organizat un concert, completat de un foc de artificii la miezul nopții.

Pregătiri se fac și la Brașov.

La Timișoara, Dominic Fritz anunță că primăria a pregătit pentru seara de 31 decembrie un concert în aer liber, care se va încheia la ora 22.00. Pentru miezul nopții nu există în plan nicio petrecere.

Pentru noaptea de Revelion, autoritățile au permis chefurile în aer liber, fără a impune o oră anume la care să se dea stingerea și fără limită de participanți. Masca rămâne însă obligatorie. Medicii le recomandă oamenilor să o poarte corect, chiar dacă vorbim de un spațiu deschis, și atrag atenția că efectul petrecerilor va fi resimțit undeva la jumătatea lunii ianuarie.

About Post Author

Lasă un răspuns