"Feriţi-vă de autor… intim şi indiscret… cu aere profetice pompoase… aici este adevărul din ficţiune… o poveste americană unde, fireşte, răul învinge binele şi nimeni nu trăieşte fericit până la adânci bătrâneţi.

     Nimic nu poate fi vreodată suficient din cauza complicatelor zbuciumuri ale experienţelor lipsite de sens ale oamenilor în carne şi oase.

     Când citeşti o carte, îţi laşi rădăcinile să se scufunde.

      «List of the Lost» este realitatea despre adevărata luptă împotriva a ce e lăsat să fie adevărat", spune autorul.

     Debutul în ficţiune vine la aproape doi ani de la publicarea autobiografiei sale, care, din prima săptămână de când a intrat în librării, a ajuns pe primul loc în topuri, fiind una dintre cel mai rapid vândute cărţi autobiografice din toate timpurile în Marea Britanie.

    "List of the Lost" poate fi precomandată online şi calcă pe urmele "Autobiography".

  La doar câteva săptămâni de la anunţare, se află deja pe primul loc în topul Amazon Marea Britanie al celor mai bine vândute cărţi la secţiunea Gothic Romance, alături de volume clasice precum "Jane Eyre", de Charlotte Brontë, şi "Rebecca", de Daphne du Maurier.

     Fostul solist The Smiths, care n-a vrut să dezvăluie prea multe, se declară "fie prea anxios ca să se bucure, fie prea încântat ca să aibă emoţii". Volumul "List of the Lost" va fi, iniţial, disponibil în librăriile din Marea Britanie, Irlanda, Australia, India, Noua Zeelandă şi Africa de Sud şi este distribuit de editura Penguin Books.

    Puternic influenţat de Oscar Wilde şi Johann Wolfgang Goethe, dar şi un fan înrăit al muzicii pop şi al marelui ecran, Morrissey a prins microbul scrisului la o vârstă foarte fragedă. La doar 20 de ani i se publica biografia lui James Dean, "James Dean nu este mort".

      Pentru concertul de la Bucureşti, primul pe care muzicianul britanic îl va susţine în România, biletele costă 120 de lei, 145 de lei, 190 de lei, 220 de lei şi 260 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală, iar acestea pot fi cumpărate din reţeaua Eventim.

    Morrissey susține ca spectacole din Londra, din 2015, ar fi si ultimile sale concerte, invocand lipsa de interes a caselor de discuri.

     Solistul trupei Smiths spune ca cele două concerte de la la Hammersmith, sunt probabil ultimile show-uri tinute in Marea Britanie;  intr-un comunicat de presa emis de The Guardian.

VIDEO:  Morrissey LIVE Hammersmith // 21 sept 2015 

 

                                            

About Post Author

Lasă un răspuns