O adaptare scenică după filmul ”The Devil Wears Prada”, cu muzica lui Elton John pe coloana sonoră, va avea premiera anul viitor, au anunţat producătorii, potrivit Press Association.

Versiunea pentru scenă a peliculei de succes din 2006, cu Meryl Streep şi Anne Hathaway în distribuţie, va avea premiera la Chicago, în iulie 2020, urmând cel mai probabil să fie apoi reprezentată pe Broadway.

Regizat de Anna D. Shapiro, laureată a premiilor Tony, musicalul ”The Devil Wears Prada” are la bază romanul original, precum şi adaptarea cinematografică a acestuia, având ca temă explorarea industriei nemiloase a modei din New York City.

Meryl Streep a fost recompensată cu o nominalizare la Oscar la categoria ”cea mai bună actriţă în rol principal” pentru rolul editoarei intransigente Miranda Priestly, iar Hathaway a interpretat personajul Andrea Sachs, o tânără absolventă care devine asistenta lui Priestly.

Din distribuţia peliculei au mai făcut parte Emily Blunt, Stanley Tucci şi Simon Baker.

Distribuţia adaptării teatrale nu a fost încă anunţată, însă din coloana sonoră va face parte muzica lui Elton John, pe versuri scrise de Shaina Taub.

Spectacolul va avea premiera la James M. Nederlander Theatre, pe 14 iulie 2020 şi se va juca în acelaşi oraş până pe 16 august.

Ulterior, se preconizează că va fi transferat pe Broadway.

About Post Author

Lasă un răspuns