Gabi Firea şi-a schimbat cariera şi a lăsat televiziunea pentru politică, dar asta nu înseamnă că aspectul material al vieţii sale şi-a schimbat poziţia. Rămâne la fel de puţin important.După ce a lăsat în spate apariţiile zilnice în calitate de moderatoare TV, gabi Firea s-a îndreptat spre o altă carieră. Însă, fire religioasă, cu profunde convingeri creştine, ea are o părere cel puţin neobişnuită despre bani.
"Privesc banii mai mult prin prismă religioasă: cine nu munceşte nici să nu mănânce. Am grijă să nu-mi placă scumpetea, adică lucrurile foarte costisitoare care m-ar putea îndepărta de la modestie, o virtute creştină", a explicat Gabi pentru Ring.

Mai mult, vedeta şi-a amintit de perioada în care era nevoită să facă economii ca să poată să supravieţuiască.

"Am câştigat bani frumoşi în presă, dar nu am uitat cum e să te drămuieşti de la un salariu la altul, aşa cum făceam când eram studentă şi mă angajasem pentru a-mi putea plăti chiria în Bucureşti, eu venind de la Bacău. Bineînţeles, mai aveam de cumpărat şi cărţi, cursuri, trebuia să mănânc, oricât de puţin, aşa că sunt obişnuită şi cu mult, şi cu puţin din punct de vedere financiar. Altele sunt motivele mele de bucurie, nu banii…", a continuat Gabriela.

 

 

Lasă un răspuns