Monica Columbeanu e pe cale sa paraseasca definitiv Romania. Revista Star scrie in numarul aparut ieri pe piata ca sotia lui Irinel Columbeanu si-a cumparat un apartament in Los Angeles, SUA, acolo unde încearca sa patrunda în lumea filmului.

Monica Columbeanu s-a saturat de scandalurile în care a fost implicata recent si pare decisa sa plece din România. Reporterii de la Star sustin ca “diva de la Izvorani” ar fi marturisit, cu ocazia unei prezentari de moda pe care a avut- o, recent, pe Litoral, ca si-ar fi cumparat un apartament în Los Angeles, Statele Unite, acolo unde vrea sa încerce o cariera în actorie. Se pare ca din planurile Monicai nu ar face parte si sotul ei, Irinel, sursa citata mentionând ca, în eventualitatea în care ar reusi sa se mute în America, nu le-ar lua cu ea decât pe mama si pe fiica ei.

Îsi doreste mult sa stea în SUA

Potrivit Star, în acest moment, casnicia lui Moni cu Irinel nu ar mai atârna decât de un fir de ata, pentru ca, în momentul în care tânara ar reusi sa puna mâna pe rolul la care râvneste de atâta vreme, ruptura dintre ea si sotul ei s-ar putea oficializa. Nu e o noutate faptul ca una dintre cele mai mari ambitii ale Monicai Columbeanu e sa locuiasca în Statele Unite. Pe de alta parte, dupa câteva luni în care Moni a fost protagonista multor scandaluri mondene, ea a decis sa mai rareasca aparitiile publice. Asa se face ca, în ultima perioada, a fost mai mult plecata în Statele Unite, Franta si Anglia, si-a închis telefonul mobil si a refuzat sa mai raspunda solicitarilor venite din partea presei din România, sustine Star.

""

Lasă un răspuns