Mihai Bobonete a acceptat să prezinte emisiunea ‘Pe bune’, de la Pro Tv, în locul lui Andi Moisescu. Însă această schimbare i-a adus numai critici. Actorul din ‘Las Fierbinți’ a răbufnit în urma comentariilor răutăcioase de pe pagina de Facebook a emisiunii.

Mihai Bobonete, reacție acidă după ce a acceptat să prezinte emisiunea ‘Pe bune’!

Bobonete a explicat că a ajuns să prezinte show-ul în urma unui casting, iar el și Andi Moisescu nu dețin postul Pro TV pentru a lua decizii în legătură cu formatul emisiunii ‘Pe bune’.

Actorul a specificat că a câștigat castingul după ce realizatorii emisiunii au fost convinși că el este un bun prezentator. Andi Moisescu a renunțat de bunăvoie la emisiune, locul lui fiind luat de Bobonete.

‘Bună ziua… Cu Emisiunea „Pe Bune!?’ va deranjez, nu că n-ați fi deja deranjați, dar eu cu aceștia în special aș avea niște aspecte de discutat. Sunt 10/15 oameni care au tot comentat pe pagină emisiunii într-un stil destul de răutăcios la adresa mea și m-am gândit să le răspund căci pentru mine contează dacă pot aduce ceva benific într-o relație de lungă durata și am găsit și timp pentru asta.

Dragilor, Andi nu mi-a predat mie prezentarea acestui format că nici ProTv-ul nu e al lui și nici al meu și nici nu va fi, așa s-au întâmplat lucrurile. El a renunțat la format, din motive destul de clare și fiind o decizie multilaterală în Pro s-a căutat prezentator nou. Eu am fost la casting și am luat această proba după ce realizatorii emisiunii m-au considerat potrivit în postura de prezentator’, a scris Bobonete pe Facebook.

Mihai Bobonete a mai adăugat că este deranjat de mesajele internauților și că nicio clipă nu a dorit să schimbe formatul emisiunii de la Pro Tv. Actorul fusese acuzat că, în timpul show-ului’, folosește un umor vulgar.

‘Nu am schimbat formatul cu nimic, nu am venit cu umor vulgar sau cabotin așa cum mă acuză întreg autobuzul de 15 comentatori, am încercat să păstrez direcția emisiunii, să respect bucățile de partitura ale colegilor și prietenilor mei Cosmin și Costi și pe de altă parte, am încercat să nu-mi atrag antipatii degeaba’, a mai spus Mihai Bobonete, conform Libertatea.

About Post Author

Lasă un răspuns