Mick Jagger a fost părăsit de iubita sa în vârstă de 23 de ani, Noor Alfallah, cu care avea o relație de trei ani.

Tânăra l-a lăsat pe solistul Rolling Stones pentru un filantrop miliardar.

Artistul în vârstă de 75 de ani este din nou singur după ce Noor a fost văzută cu miliardarul Nicolas Berggruen.

Diferența de vârstă dintre Nicolas și Noor este de 34 de ani, în timp ce Jagger este cu 52 de ani mai în vârstă ca fosta sa iubită.

Potrivit Daily Mail, magnatul a fost văzut luând prânzul cu Noor în luna aprilie a acestui an, la New York, cu toate că tânăra încă se afla într-o relație cu Mick Jagger în acel moment.

Apoi, în luna august, fata a postat pe rețelele de socilizare o fotografie în care apare cu Nicolas, urându-i „la mulți ani”.

Săptămâna trecută, Noor a postat o fotografie pe Instagram în care apare alături de noul ei iubit și de fratele ei mai mic, sărbătorindu-și ziua de naștere.

View this post on Instagram

My baby bro @nassmoney and @nicolasberggruen

A post shared by Noor Alfallah (@nooralfallah) on

Mick Jagger a avut o viață controversată Mick Jagger a avut parte de o viață plină de controverse pe plan personal. A fost căsătorit cu Bianca Jagger și a avut relații cu Carla Bruni, Chrissie Shrimpton, Marianne Faithfull și Jerry Hall.

De asemenea și-a mai împărțit viața cu designerul L’Wren Scott din 2011 până la moartea acesteia, în martie 2014.

Mick are în total opt copii – cel mai tânăr fiu al său, Deveraux, s-a născut în decembrie 2016, mama sa fiind balerina Melanie Hamrick. Relația celor doi nu a rezistat prea mult. 

About Post Author

Lasă un răspuns