Michel Telo, cantaret de origine braziliana a ravasit topurile internationale cu piesa sa ‘Ai Se Eu Te Pego’, in traducere ‘Ah If I get you’.

 

Michel Telo a facut parte din doua trupe, cea care i-a adus faima fiind ‘Grupo Tradicao’. Pasionat de muzica in cel mai profund mod, el canta de la 8 ani, asumandu-si de-a lungul timpului diferite roluri in crearea sonoritatilor. De la vocalist si compozitor, acordeonist, cantaret la armonica, chitara si pian, Michel joaca armoniile ca un adevarat sportiv de performanta.

 

Una dintre piesele preferate ale televiziunilor muzicale si radiourilor din tara noastra, ‘Ai Se Eu Te Pego’ este se pare si o slabiciune a fotbalistilor, indiferent de nationalitate sau echipa la care joaca. Marcelo Vieira, Christiano Ronaldo si Andre Santos sunt doar cativa dintre fotbalistii care au fost surprinsi dansand pe piesa la inscrierea unor goluri importante. Lor li se adauga si sportivi greci, polonezi, germani si turci.

 

Inna a adus si ea un omagiu melodiei, inregistrand o versiune plina de energie si foarte jucausa, pe care o puteti asculta online.

 

Piesa lui Michel Telo vorbeste despre deliciile amare ale amorului si se bucura de un videoclip ce a inregistrat deja peste 20 milioane de vizualizari si se asculta in aproape toata lumea.

 

Sursa: BestMusic

Lasă un răspuns