""Noile documente făcute publice de investigatori fac din cazul morţii lui Michael Jackson unul şi mai complicat. Conform noilor date, Megastarul a fost readus la viaţă imediat ce a ajuns la spital, scrie News Of The World, citat de Agenţia mondenă de ştiri.

Ştirea a fost publicată, în exclusivitate, de publicaţia News of The World. "La ora 13:21 medicii şi asistentele de la UCLA au detectat un puls femoral slab şi activitate cardiacă. La ora 13:22, activitatea cardiacă era şi mai evidenta. La 13:33, Michael arăta un ritm cardiac ventricular slab", scrie News of The World.

Dr. Cooper a declarat că atunci când Michael Jackson a fost intubat, el avea o respiraţie mai clară. La ora 13:52, avea un puls de 53 de bătăi pe minut. Din păcate, Michael a suferit la scurt timp un nou stop respirator, iar de această dată nu a mai putut fi readus la viaţă, ora morţii trecută în rapoartele medicale fiind 14:26.

Tatăl Megastarului, Joe Jackson, a profitat de noile dezvăluiri pentru a arunca din nou vina pe doctorul Conrad Murray declarând că acesta se face vinovat de moartea fiului său şi că ar trebui să fie închis pe viaţă.

"Aceste dovezi sunt condamnabile. Ar trebui să-l închidă şi să arunce cheia. Este dezgustător ce s-a întâmplat", a declarat Joe.

"Michael şi-a pierdut viaţa din cauza amânărilor şi minciunilor lui Murray. De ce nu a fost acuzat de crimă? El nu şi-a făcut meseria şi i-a administrat lui Michael droguri care l-au ucis", a declarat o rudă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa click.ro 

About Post Author

Lasă un răspuns