"Michael

Michael Flatley ÅŸi dansatorii săi revin în BucureÅŸti, la Sala Palatului.

 

După imensul succes de anul trecut, când la cererea publicului au fost organizate două specatacole într-o zi, elevii lui Michael Flatley – irlandezii de la Lord Of The Dance ne vizitează din nou, de data aceasta în cadrul unui turneu naÅ£ional. Prima oprire va fi pe 5 noiembrie 2011 la Bucureăti, pe scena Sălii Palatului!

 

An de an, dansatorii de la Lord Of The Dance aduc în România magia dansului, a folclorului irlandez, magia luptei dintre bine ÅŸi rău, toate transmise publicului în limbajul universal al dansului, magie ce reuÅŸeÅŸte de fiecare dată să umple sălile ÅŸi să smulgă aplauze frenetice din partea publicului.”Ca urmare a nenumăratelor scrisori primite de la fanii Lord of The Dance din toate oraÅŸele României, am hotărât ca anul acesta să organizăm un turneu naÅ£ional. LocaÅ£iile ÅŸi datele întregului turneu din România le vom anunÅ£a ulterior” declară Sorin Săraru, reprezentantul Project Events, organizator al evenimentului.

Creatorul acestui spectacol este dansatorul ÅŸi coregraful Michael Flatley. Acesta deÅ£ine ÅŸi titlul de „cel mai rapid dansator de step", având performanÅ£a de 35 de paÅŸi de step pe secundă. A primit din partea Guiness Book premiul pentru „Cele mai rapide picioare din lume", urmând ca mai târziu să i se acorde ÅŸi titlul pentru „Cel mai bine plătit dansator".

Dansator, coregraf, regizor, producător, scriitor, flautist, prezentator TV, Michael Flatley este ÅŸi campion la…box! În 1975 a câÅŸtigat The Chicago Golden Gloves Championship! Geniu de necontestat, a cucerit mapamondul cu magia dansului său, pe care o împărtăşeÅŸte prin show-urile create ÅŸi produse de el: Riverdance, Lord Of The Dance, Feet Of Flames si Celtic Tiger!

AÅŸadar, cei ce doresc să-i vadă pe irlandezii de la Lord Of The Dance la Sala Palatului pe 5 noiembrie 2011, îÅŸi pot rezerva de pe acum cele mai bune locuri în sală, biletele fiind disponibile începând de azi, în reîeaua BILETOO, la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul ÅŸi Eminescu, magazinele Flanco, Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul NaÅ£ional al Copiilor ÅŸi StaÅ£ia de Metrou Unirii 1.

Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, biletfan.ro sau biletedelatati.ro.

Preţurile biletelor sunt următoarele:
– 500 lei: Loja Oficiala
– 350 lei: categoria VIP
– 300 lei: categoria 1
– 250 lei: categoria 2
– 200 lei: categoria 3
– 150 lei: categoria 4
– 100 lei: categoria 5Lasă un răspuns