Vocalistul trupei Metallica, James Hetfield, a avut un moment de ratacire, sâmbata seara, pe scena de la Romexpo. A spus Budapesta, în soapta, în loc de Bucuresti. A fost suficient ca 35.000 de fani sa-l taxeze: “Aici e Bucuresti!”

A fost singurul eveniment neplacut de la concertul sustinut de greii rockului la Rom­expo, în a doua zi a Tuborg Green Fest.

Dupa aceasta patanie, rockerii au repetat "Bucuresti, România" pana la sfarsitul concertului. Cei 35.000 de oameni care i-au vazut pe viu vor ramane, insa, cu amintiri mult mai placute.

Chitaristul Kirk Hammett a cantat primele piese cu o chitara inscriptionata cu numele fiorosului personaj imaginat de scriitorul Bram Stoker, Dracula. Balada "Nothing else matters" a sunat mai bine ca niciodata, iar la final cei de la Metallica au promis ca se vor intoarce in Romania.

Pentru rockerii adevarati, seara de sambata a fost speciala, caci alaturi de Metallica au cantat cei de la Anthrax, Megadeth si Slayer, careul de asi ai muzicii rock. Ieri, cap de afis al celei de-a treia zile a festivalului au fost cei de la Rammstein.

 

Cifrele concertului

80.000 de pahare cu bere s-au baut sambata

35.000 de oameni au vazut pe viu Metallica

20.000 de mititei au mancat fanii

123 de minute a durat show-ul Metallica

24 de luni au trecut de la ultimul concert Metallica în Romania

Lasă un răspuns