Trupa americană Metallica a încheiat înregistrările la un nou album, realizat împreună cu legendarul muzician Lou Reed, fondatorul ÅŸi liderul grupului The Velvet Underground, anunţă presa internaÅ£ională.

"Metallica

Metallica / Foto: gigape.com

Surpriză de proporÅ£ii pe piaÅ£a muzicii rock. Bătrâna vedetă new -yorkeză Lou Reed ÅŸi-a unit forÅ£ele cu băieÅ£ii de la Metallica într-un proiect pe care îl descrie drept „o căsătorie pusă la cale în ceruri”.

Zece piese compuse de Reed ÅŸi aranjate de membrii Metallica au fost deja înregistrate în studioul trupei de lângă San Francisco. Rolling Stones Magazine, care anunţă în premieră evenimentul, spune că noul material pare o combinaÅ£ie între

discul Berlin , lansat de Lou Reed în 1973 ÅŸi muzica de pe Master of Puppets a lui Metallica.

Albumul nu are încă titlu dar Lars Ulrich spune că este gata în proporÅ£ie de 90 la sută. Culmea culmilor, nu există încă niciun proiect legat de lansarea lui. Asta pentru că Reed nu are contract cu nicio casă de discuri iar Metallica tocmai a terminat contractul pe care îl avea cu cei de la Warner Bros. „Suntem liberi să mergem oriunde ÅŸi ăsta e un sentiment foarte plăcut”, declară Ulrich.

Albumul are zece piese ÅŸi împlineÅŸte visul celor de la Metallica de a lucra alături de cel pe care îl consideră "un inovator veritabil ÅŸi unul dintre cei mai influenÅ£i muzicieni din istoria rock-ului".

În vârstă de 69 de ani, Reed este creatorul mai multor hit-uri preluate de numeroÅŸi alÅ£i artiÅŸti. Printre acestea se numără "Perfect Day", "Sunday Morning", "Walk on the Wild Side" ÅŸi "Heroin".

 

sursa: realitatea.net


Lasă un răspuns