Roger Waters, David Gilmour È™i Nick Mason, foÈ™tii membrii ai trupei Pink Floyd, au semnat împreună o chitară, care va fi vândută în cadrul unei licitaÈ›ii caritabile.

"PinkSursa: Northfoto

Deși, de la destrămarea trupei, cei trei aproape că nu și-au mai vorbit, de această dată colaborează pentru a ajuta persoanele fără casă, ocrotite de fundația Crisis, potrivit contactmusic.com. Chitara pe care au semnat-o a fost un Fender Stratocaster, pictat de un artist britanic, Ian Emes, care a recreat coperta faimosului album Pink Floyd "The Dark Side of the Moon".

2011 a fost, până acum, anul în care disensiunile vechi din formaÈ›ie au început să dispară. Fanii lui Roger Waters au avut parte de o surpriză plăcută în timpul unui concert al acestuia la O2 Arena din Londra, atunci când pe scenă au apărut Gilmour È™i Mason. De atunci au apărut zvonuri pentru noi proiecte care să-i implice pe cei trei, însă Waters a negat că aÈ™a ceva ar fi posibil.        Pe lângă chitara membrilor Pink Floyd, la licitaÈ›ie vor mai fi vândute instrumente semnate de James Blunt, Kings of Leon È™i Status Quo.

 


Lasă un răspuns