Emisiunea „Megastar” era difuzată de Prima Tv şi a fost o precursoare a celebrelor Vocea României sau X Factor. Andrei Galut, câştigătorul celei de-a două ediţii nu a avut, se pare, succesul sperat lucrând momentan în cadrul unei companii de software.

 

Când a câştigat a doua ediţie a „Megastar”, Andrei Galut credea că va deveni o stea a muzicii româneşti şi, de ce nu, internaţionale.

 

Conform portalului candviatabatefilmul.ro Andrei, care a câştigat premiul cel mare în 2008, adică  un salariu de 1.500 de euro pe lună timp de un an şi un contract cu o casă e discuri cunoscută nu a gustat deloc din succesul la care spera. Se pare că salariul s-a dus, iar albumul nu a mai fost scos. „În contract era stipulat faptul că Universal este obligată să-i sponsorizeze lui Andrei albumul, dar nu spune și când. Așa că tânărul «Megastar» poate să aștepte melodiile și până la pensie”, notează candviatabatefilmul.ro

 

Conform siteului Andrei ar lucra acum la o companie de software ca un ilustru necunoscut, în departamentul „Finanţe” departe de luminile scenei.

 

Sursa: Libertatea

 

 

Lasă un răspuns