Trupa californiană Maroon 5 a făcut miile de spectatori din Piața Constituției să cânte refrenul unor hituri precum "Wake Up Call", "This Love" sau "Moves Like Jagger", în concertul susținut de artiști duminică, la București.

    Show-ul celor de la Maroon 5 a început cu jocuri de lumini, ce au electrizat publicul înainte de intrarea în scenă a artiștilor.

    Spre deosebire de majoritatea concertelor ce au avut loc în Piața Constituției, echipa tehnică a trupei Maroon 5 a preferat ca scena să fie amplasată cu spatele spre Palatul Parlamentului.

   Piesele cunoscute ale formației au fost interpretate în manieră originală — diferite de formula de studio, general cunoscută — cu intervenții rock sau R&B, în câteva momente din spectacol, solistul Adam Levine cântând la o chitară electrică roz-neon.

    Între piese, solistul a inclus și un mic fragment dintr-o melodie clasică de Elvis Presley — "Can’t Help Falling In Love", pe care publicul a fredonat-o. "Continuați, continuați, vă iubesc!", le-a spus el spectatorilor.

    A urmat "She Will Be Loved", una dintre piesele hit Maroon 5, care în concert a avut o variantă acustică. Lista pieselor cântate de artiști a inclus "Animals", "Stereo Hearts" și "Harder to Breathe".

    După o oră de show, artiștii au părăsit scena, pentru a reveni la "bis", unde au cântat hiturile "Moves Like Jagger" și "Sugar" — piesa care a pus punct spectacolului.

    Show-ul Maroon 5 s-a transformat, spre final, într-o petrecere relaxată, într-o seară de vară, în inima Capitalei, cu adolescenți și cupluri de tineri cântând și dansând pe ritmurile trupei care a venit la București în turneul "V".

    Printre spectatori s-au numărat și artiști români precum Delia și Tudor Chirilă.

    În deschiderea spectacolului au cântat Antonia și Les Elephants Bizzares.

    Maroon 5 și-a consolidat poziția în industria muzicală ca fiind una dintre cele mai rezistente și longevive trupe ale muzicii pop.

https://www.best-event.ro/galerii-foto/listare/maroon-5-v-tour-5-iunie-2016-piata-constitutiei-photo-by-iulian-ene.html

    A câștigat primul dintre cele trei premii Grammy din palmares, la categoria Best New Artist în 2005, și a vândut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor în întreaga lume.

    Formația abordează un stil muzical inovator, un mix de rock și R&B, introdus în albumul lor de debut — "Songs About Jane" — și în dublul album "It Won’t Be Soon Before Long", care a inclus hituri precum "Makes Me Wonder" și "If I Never See Your Face Again".

     În 2010, trupa a lansat cel de-al treilea album de studio, "Hands All Over", care conține single-uri precum "Misery" și celebrul "Moves Like Jagger".

    În 2012, cei de la Maroon 5 au lansat "Overexposed", ce cuprinde single-uri care au ocupat primele locuri în topurile de profil.

    Cel mai nou album al trupei — "V" — s-a clasat pe locul I în Billboard Top 200.

    Turneul susținut de Maroon 5, "V", a început în februarie anul trecut în Statele Unite ale Americii și continuă în Europa.

via  AGERPRES/(AS — autor: Oana Ghiță, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

About Post Author

Lasă un răspuns