Pe iubitorii de muzică bună îi aşteaptă un concert incendiar peste două săptămâni.

    Trupa Maroon 5 va concerta pentru prima dată în România pe 5 iunie ,iar spectacolul exploziv va avea loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

    Formaţia americană a lansat trei albume de studio, care s-au vândut în peste 15 milioane de copii pe plan mondial.

    Cel mai mare succes a fost înregistrat de Maroon 5 odată cu lansarea albumului de debut " Songs about Jane" în 2002, pentru care a fost recompensat cu un premiu Grammy.

    Fanii din ţara noastră nu mai trebuie să alerge prin Europa pentru a găsi un concert Maroon 5 .

    Fetele care îl adoră pe solistul trupei, Adam Levine îl pot vedea în realitate în câteva zile pe o scenă din România.

    Aşa că în mijlocul Bucureştiului va răsuna sound-ul ce îmbină într-un mod creativ muzica pop cu rock alternativ, soul şi funk. Maroon 5, trupa americană de pop rock îndrăgită pentru hit uri precum " She will be loved", " Sugar" sau "Animals" va sosi pentru prima dată în România, concertul în parteneriat cu Prima Tv, facând parte din turneul european de promovare a albumului " V" care a fost lansat în august 2014.

    Discul a debutat pe prima poziţie în topul american Billboard 200, unde a primit platină în 2015 pentru vânzări ce au depăşit un milion de copii doar în Statele Unite.

 


   

    Albumul la care trupa a lucrat un an a fost înregistrat în Los Angeles.

    După moartea lui Prince multe înregistrări cu apariţiile muzicianului în diverse emisiuni precum şi cover- uri realizate după cele mai îndrăgite dintre piesele sale au fost încărcate pe youtube.

    Din această categorie a clipurilor face parte şi cover-ul realizat de Adam Levine după cunoscuta piesă " Purple Rain" care se va auzi şi la concertul de la Bucureşti.

 
About Post Author

Lasă un răspuns