Liderul mondial Mark Selby, jucator care va veni la Bucuresti pe 22 Mai, la gala Best Of Snooker, este al doilea semifinalist de la Crucible si in acelasi timp principalul favorit al caselor de pariuri la castigarea trofeului, dupa ce l-a invins pe Kyren Wilson.

    Selby l-a invins pe conationalul sau – Kyren Wilson cu 13-8, acesta din urma fiind eliminat dupa cel mai mare break al carierei si totodata cel mai mare break de pana acum al turneului.

    Wilson a parasit Campionatul Mondial cu fruntea sus, iar daca in zilele ramase, break-ul sau de 143 de puncte nu va fi depasit, Wilson isi va adauga in cont bonusul de 10 000 de lire sterline acordat celui mai mare break al turneului.

    In semifinale, „Bufonul din Leicester” il va intalni pe invingatorul sfertului care ii opune pe Marco Fu si Barry Hawkins. Primul semifinalist a fost Ding Junhui, care s-a calificat dupa ce l-a invins cu 13-3 pe Mark Williams.

    Este pentru a doua oara cand Ding reuseste sa acceada in careul de asi de la Sheffield, dupa editia din 2011, cand pierdea in fata lui Judd Trump.

    In semifinale, chinezul il va intalni pe invingatorul partidei dintre Alan McManus si John Higgins.

    Meciurile din sferturile de finala ale Campionatului Mondial s-au jucat dupa sistemul cel mai bun din 25 de frame-uri.

    Competitia din 2016 are premii in valoare totala de 1 500 000 lire sterline.

    Castigatorul va incasa un cec in valoare de 330 000 lire sterline.

    Dintre starurile ce au participat la Campionatul Mondial de Snooker, trei vor sosi si la Bucuresti, luna viitoare urmand a se intalni intr-un triunghiular de exceptie Mark Selby, Neil Robertson si Judd Trump!

    Doua dintre cele trei vedete ce vor veni in luna mai la Best Of Snooker, au parasit competitia de la Sheffield: Judd Trump si Neil Robertson; cei doi, considerati principalele amenintari ale lui Ronnie O’Sullivan au fost eliminati, la fel si O’Sullivan, spre marea surprindere a fanilor.

    Ordinea meciurilor de la Best Of Snooker este urmatoarea:

Meci 1: Judd Trump vs Neil Robertson

Meci 2: Mark Selby vs Judd Trump

Meci 3: Neil Robertson vs Mark Selby

   Biletele pentru Best Of Snooker se pot comanda de pe BILETOO.ro, BILET.ro, EVENTIM.ro sau in format fizic de la librariile Eminescu, Librarium, Carturesti, Humanitas, de la standul BiletFan de la statia de metrou Unirii 1, din magazinele Vodafone, Orange, Germanos, de la Agentiile TUI Travel, Eurolines, Palatul Copiilor, Teatrul Elisabeta.

About Post Author

Lasă un răspuns