Ne mai despart putine saptamani de reintalnirea cu incantatoarea aparitie a muzicii portugheze:MARIZA!

Cea care ne va oferi cel mai frumos cadou muzical din primavara acestui an, un eveniment la care artista va purta cu emotie, pentru prima oara, snurul Martisorului si va inmuia inimile tuturor spectatorilor. 

Va reamintim ca solista cu cea mai vibranta si profunda voce a Portugaliei va concerta la Bucuresti pe data de 6 martie, laSala Palatului, promovand ultimul sau album, lansat in 2018, pe care puteti gasi si prima piesa compusa (muzica+text) deMARIZA !

Un nou material vibrant ce contine 15 bucati muzicale: www.mariza.com/en/album/mariza
Totodata, de cateva zile bilete se gasesc si in reteauaIABILET si SALA PALATULUIla urmatoarele categorii de preturi:

• CATEGORIA I – 349 lei
• CATEGORIA II – 249 lei
• CATEGORIA III – 149 lei
• CATEGORIA IV – 99 lei

Spotul video poate fi urmarit mai jos:

https://youtu.be/Eb3mQ5IV_28https://youtu.be/AiVd67KHKqQ

Evenimentul oficial:www.facebook.com/events/262684880941235

Dupa concertul de anul trecut de la Bucuresti, MARIZA a promis ca va studia doina, va asculta George Enescu si se va documenta despre toti artistii romani care au oferit bogatie culturii universale.


Un interviu relevant al sensibilitatii sale puteti citi in interviul realizat de  buna noastra colega Micaela Platon: https://goo.gl/DV2PFJ

DESPRE MARIZA

Nascuta pe data de 16 decembrie 1973, in Mozambique, si crescuta in Portulagia, multipla nominalizata la premiile Grammy si castigatoare a premiului BBC pentru „Cel mai Bun Artist European”,Mariza este, indubitabil, diva internationala a muzicii fado.


Niciun alt artist portughez nu a cunoscut un succes mai fulminant de la Amália Rodrigues incoace, avand recenzii la superlativ din partea celor mai exigenti critici de specialitate si dovedind, pe aceasta cale, ca este un talent de rang international, de la care toti ne asteptam pe viitor la tot ce-i mai frumos in muzica. 


Partenerii ei muzicali au fost dintre cei mai buni: Jacques Morelenbaum si John Mauceri, José Merced si Miguel Poveda, Gilberto Gil si Ivan Lins, Lenny Kravitz si Sting, Cesária Évora si Tito Paris, Carlos do Carmo si Rui Veloso.
Combina intr-o maniera extrem de personala poezia muzicii folk din Portugalia, cadentele arabe cu usoare inflexiuni africane, jazz-ul, sonoritatile gospel, inclusiv blues-ul.


Povestea de succes a divei portugheze explodeaza in anul 2001, odata cu lansarea primul album, „Fado em Mim”, pentru care a primit patru discuri de platina in tara de origine.

Cel de-al doilea album, „Fado Curvo”, un succes garantat, ocupa locul al saselea in topul Billboard, iar Mariza a devenit, astfel, artista cu cele mai mari vanzări din istoria muzicala a Portugaliei.
Mariza a fost maritata cu António Ferreira, tatal primului ei copil pe nume Martim, nascut pe data de 6 iulie 2011.

DISCOGRAFIE:

Fado em Mim (2002)
Fado Curvo (2003)
Live in London (2005) DVD
Transparente (2005)
Concerto em Lisboa (2006) DVD and CD
Terra (2008)
Fado Tradicional (2010)
Mundo (2015)
Mariza (2018)

About Post Author

Lasă un răspuns