Instrumentistul Marius Mihalache susţine că a fost păgubit cu o sumă importantă de bani de personalul unei clinici de nutriţie pe care a frecventat-o recent. Nemulţumit de serviciile primite, mult sub cele care i-au fost prezentate şI promise la început, ţambalistul vrea să depună plângeri la OPC şI să-şi caute dreptatea în sala de judecată.Când a decis că a venit vremea să slăbească între cinci şI zece kilograme, să-şi detoxifieze organismul şI să adopte un stil de viaţă sănătos, Marius Mihalache a ştiut de la bun început un lucru: că nu poate face toate aceste schimbări fără ajutorul unui specialist în nutriţie. Zis şI făcut!
A început să caute, să se intereseze şI a găsit o clinică. Oferta de prezentare părea tentantă, la fel ca şI recomandările pacienţilor la adresa medicilor nutriţionişti, aşa că, fără să mai stea pe gânduri, Mihalache s-a prezentat şI a cerut un pachet complet. În schimbul unei sume piperate, artistului I s-a promis un set de analize amănunţite, care cuprindea chiar şI analizarea firului de păr în SUA, dieta sa urmând să fie 100% personalizată.

"Mi-au luat banii ca la curve, în avans. Mi-au făcut o foaie şI au tras de mine să achit înainte de sedinţe. M-au pus să le evaluez un medic, să îmi dau cu părerea despre el, asta ca să se acopere de acte. Medicul lor era un psihiatru de copii îmbrăcat într-un hălăţel, care îmi spunea mie, şI la a treia sau a patra şedinţă, să am răbdare, să o iau uşor. Păi, ce să am, unde-i proba cu firul de păr, cu rezultatul în baza căruia urma să-mi fie întocmit regimul, dieta personalizată"."Nu există nicio dietă personalizată. Scot din sertar nişte liste cu meniuri şi te pun pe tine să alegi, te pun să semnezi o grămadă de hârtii ca să se asigure ei că nu le poţi face nimic, după care încep să te trateze cu fundul. Dar nu-i las, le fac plângere la OPC şI apoi îi acţionez în judecată. Nu numai că nu am slăbit, dar mă simt tras în piept. Am dat 1.200 de lei pe nimic, pe vorbe şI diete trase la xerox pe care le luam de pe net. Rog pe cei care au păţit aşa ceva să mă contacteze. Dacă ne unim mai mulţi putem dovedi că e evaziune fiscală, înşelăciune şI ţeapă la drumul mare. Măcar să nu mai păţească şI alţii la fel"                                                                                           

Lasă un răspuns