Deşi a fost salvată de Corneliu Vadim Tudor care i-a sărit în ajutor şi a angajat-o ca reporter special în cadrul Fundaţiei România Mare, Mariana Moculescu susţine că tribunul nu se comportă cu ea în mod exemplar."M-au deranjat cuvintele lui Vadim Tudor. Nu cred că a făcut-o cu intenţie deşi l-am suspectat că ar fi vrut să jignească. Este un om extraordinar de erudit, un om care a citit tone de cărţi. Îi mulţumesc că a avut tentativa de a mă ajuta. Nici nu a fost timp să se întâmple ceva. Când am fost invitaţi la Happy Hour, a lăsat loc de interpretări" a declarat Mariana Moculescu, fâcând referire la momentul în care a realizat un material jurnalistic pe centura oraşului Bucureşti, în postură de prostituată, sub acoperire.

Surprinzător, fostul iubit al Marianei, Cristi Marin, a intervenit în cadrul emisiunii prin intermediul unui SMS: "Părerea mea este că Vadim Tudor este un pervers sexual care i-a oferit Marianei suma de 1000 de RON"

 

Cititi mai multe pe : http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/mariana-moculescu-suparata-vadim-tudor-inteles-amenintat-afara-casa-vorbit-foarte-urat-despre-mine-moculescu-238056.html

Sursa : http://www.cancan.ro

 

 

Lasă un răspuns